- 5 Mayıs 2013
- 33.857
- 41.355
- 798
Tabi 365 günün 360'i ruzgarlidir.Çanakkale çok severim
Kepez de öğrenci yurdunda kalmıştım
Rüzgarı çok ünlü
Süslenip okula giderdık okula varınca einstein saçına benziyordu saçlar
Ama çok güzel zamanlardı
Evet yurt uzaktı okulaTabi 365 günün 360'i ruzgarlidir.
Hic bilmem ben sifir ruzgarli gün
Ama Kepez de kampuse cok ters ya
Hangi bölümü okudunuz? Ben de buraliyim ve burada okudum.
Bu sene her yer donuyor sanirim mersin de buz gibi donuyor zaten don uyarısı yapmışlar geceleri eksileri görüyoruz ki biz de normal de böyle olmaz camlar buz tutmus köylere kar yağmis daglar bembeyaz kuru ayaZ VAR merkezede karin soğuğu geliyor.Yarin ogleden sonra soguk hava dalgasina giriyormusuz. Cumartesiden itibaren de yogun kar yagisi dendi. Tabi nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama dikkatli gidin.
Evet daha saglikli . Bazi ozel yerlerin baklavalarini tercih ediyoruz 1000 gram alacagimiza 500 gram aliyorduk tadimlik uzun zamandir almadik hem saglikli beslenmeye calisiyoruz hem de herşey zamli maalesefEkonomik ama
Ondan onemlisi icine ne kattigini biliyorsun, koruyucu tatlandirici glikoz vs. yok. Bu tatli
Hem serbetli hemde hafif oluyor gercekten.
Buarada ben yumurtanin beyazini icine koydum
Sarisini disina surdum tariften farkli
Olarak..
Şekerpare Tarifi (Birebir Tam Ölçülü - Nefis Yemek Tarifleri) - Nefis Yemek Tarifleri
Şekerpare Tarifi (videolu) nasıl yapılır? Yüz binlerce kişinin defterindeki Şekerpare Tarifi (videolu)'un detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Kepezden direkt otobus yoktu hep aktarma mi gittiniz ya kampuse?Evet yurt uzaktı okulaama manzara çok güzeldi
Çok gereksiz bir bölüm ya
Yazmasam
Eyvah. Mersin soguk olmaz pek ama orasi bile oyleyse burasi nasil olacak acabaBu sene her yer donuyor sanirim mersin de buz gibi donuyor zaten don uyarısı yapmışlar geceleri eksileri görüyoruz ki biz de normal de böyle olmaz camlar buz tutmus köylere kar yağmis daglar bembeyaz kuru ayaZ VAR merkezede karin soğuğu geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?