- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorba yap yada makarnaKarnibahar yaptim dün gece.havuclu patatesli kiymali birazda bezelye koydum icine.yanina ne yapsam bilemedim isten eve gidene kadar saat 7 ye geliyor pek bisey yetismiyor o yuzden aksamdan yapıyorum yemekleri.yaninda ne gider sizce?
Çorba benimde aklima geldi ama yemek sulu bi yemek o yuzden vazgectim.Makarna yaparim belki bide yogurtÇorba yap yada makarna
Ben genelde böyle menülerin yanında pirinç pilavı yakıştırıyorum.Karnibahar yaptim dün gece.havuclu patatesli kiymali birazda bezelye koydum icine.yanina ne yapsam bilemedim isten eve gidene kadar saat 7 ye geliyor pek bisey yetismiyor o yuzden aksamdan yapıyorum yemekleri.yaninda ne gider sizce?
Ay hic bjsey yapamadim valla yogurtla yedik zaman kalmadi makarna bile yapmayaBen genelde böyle menülerin yanında pirinç pilavı yakıştırıyorum.
Bu soruyu düşünmeyi hiç sevmiyorumDünden azar azar tavuk çorbası ve tavuklu, nohutlu pilav var.
Bugün neler ekleyeyim bilemiyorum.
Valla ben deBu soruyu düşünmeyi hiç sevmiyorum![]()