Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü yemekleri eşim yiyecek.Dünden azar azar tavuk çorbası ve tavuklu, nohutlu pilav var.
Bugün neler ekleyeyim bilemiyorum.
Eşim daha once baska bir iste calisirken bi tost,vi patates kizartmasi, bi yumurta yapardi. Ama bu ise basladigindan beri cok yogun.
Nazlama olayi bizde de var. Kaynanam surahi de bardak da esimin onunde oldugu halde doldurmasina izin vermez kendi doldurup verir. Agzina kadar goturmedigine sasiriyorum bazen![]()
Köfte daha iyi olur bence.Ne yemek yapsaakkk
Kendime kabak yemegi yapiyorum o tamam..
Az yayla corbasi var, az kurufasulye var…herkese yetmez ama
Kim
Ne yer bi fikrim
Yokyanina ne gider simdi bunlarin
kiyma cikardim kofte mi yapsam yoksa kavursam mi
Olesinirleniyorum ya
Kofte yanina ya patates kizartmasi istiyolar ya da pilav.. ee pilavi zaten dun yapmistim.. ptates kizartmasida zor, yagi bol kullanamiyorumKöfte daha iyi olur bence.
YEmek olayı tam bir dert hele birde herkes farklı birşey var isterse![]()
ERkek kardeşim benden güzel iş yapar temizlik cam silme ütü ben güzel ütü yapamam annem öyle alistirdi çünkü anne tarafında ki erkekler bu konuda becerikli temizlik yemek işleri konudundacigneyip versin zahmet etmesin oglusu
yaa boyle yapa yapa erkekleri tepemize cikardilar
ben ogullarima diyorum siz is yapacaksiniz ben kizlarimla oturcam
![]()
ERkek kardeşim benden güzel iş yapar temizlik cam silme ütü ben güzel ütü yapamam annem öyle alistirdi çünkü anne tarafında ki erkekler bu konuda becerikli temizlik yemek işleri konudunda![]()