Akşama Ne Yemek Var ?

Merhaba. Kurutulmuş mor erikleri yıkadım, kaynatıyoruz hoşaf yapmak için. Suyunu süzdüğümde erikler de yenir mi sizce? Çok güzel bir şekilde etli etli duruyorlar şu an suyun içinde😍

Merhaba. Kurutulmuş mor erikleri yıkadım, kaynatıyoruz hoşaf yapmak için. Suyunu süzdüğümde erikler de yenir mi sizce? Çok güzel bir şekilde etli etli duruyorlar şu an suyun içinde😍
Yenir canım hosof türünü meyveli yapıp tüketiyorlar genel de

Evet yenir
Ben vişne hoşafında da vişnelerden browni yapıyorum
Çok güzel oluyor

bulca bulca Hanım biberli ekmek ya da diğer adı ile acılı ekmek yaparken soğanlı harcı çiğden mi yoksa öncesinde kavurarak mı üstüne seriyorsunuz.ben bu tarifi daha bu sene yaptım ve çok beğendik .tarifi aldığım sitede çiğden koyuyorlardı ve bende öyle yaptım.yine tarif bakarken bu tarifin bazı sitelerde kavurarak yapıldığını gördum.Sizin oralardan sanırsam bu lezzet sizler nasıl biliyorsunuz mersinli olarak

Fasülye pilav yapmaktan tamamen vazgeçtim. Canım karbonhidrat istiyor. Refikanın peynirli cevizli makarnasından yapıcam 😫 yanına da yoğurtlu kabak yaparım.
Eristeniz varsa biz eristeyi tereyağlı ,peynirli ve cevizli yaparız . Çok da güzel oluyor .Makarna yerine erişte de deneyebilirsiniz .

Back
X