Maalesef öyle ciddenBu sene mersin de çok pahalıydı pazar yönünden. Ki burda üretiliyor sebze meyve ama ucuzladigini göremedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef öyle ciddenBu sene mersin de çok pahalıydı pazar yönünden. Ki burda üretiliyor sebze meyve ama ucuzladigini göremedim.
Ben ne yapacağım ya diye düşünürken, bunu gördüm sağolun ben de bu menüyü yapcammSucuklu kuru fasulye
Pilav
Cacık
Çorba belki ama kesin değil![]()
Kurtarıcı valla akla farklı bi şey gelmediğinde benim de elim direkt bunlara gidiyorBen ne yapacağım ya diye düşünürken, bunu gördüm sağolun ben de bu menüyü yapcamm![]()
![]()
Yenir canım hosof türünü meyveli yapıp tüketiyorlar genel deMerhaba. Kurutulmuş mor erikleri yıkadım, kaynatıyoruz hoşaf yapmak için. Suyunu süzdüğümde erikler de yenir mi sizce? Çok güzel bir şekilde etli etli duruyorlar şu an suyun içinde![]()
Evet yenirMerhaba. Kurutulmuş mor erikleri yıkadım, kaynatıyoruz hoşaf yapmak için. Suyunu süzdüğümde erikler de yenir mi sizce? Çok güzel bir şekilde etli etli duruyorlar şu an suyun içinde![]()
Eristeniz varsa biz eristeyi tereyağlı ,peynirli ve cevizli yaparız . Çok da güzel oluyor .Makarna yerine erişte de deneyebilirsiniz .Fasülye pilav yapmaktan tamamen vazgeçtim. Canım karbonhidrat istiyor. Refikanın peynirli cevizli makarnasından yapıcamyanına da yoğurtlu kabak yaparım.