Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de donuk, kayınvalidem yapmıştı evde ama ben hiç denemedim, korktum şimdi alev atmayız inşallahEvde nasıl yapıyorsunuz kardeşim bir kere evde denedi tüm evi hatta apartmanı koku aldımarketten almıştı o dönük haldeydi galiba beğenmedik biz .
Şu ekşili, nohutlu, sarımsaklı, yeşil mercimekli patlıcan yemeği adı kadar zahmet değilse tarifini alabilir miyim.. Valla okurken canım çekti hiç yemediğim şeyiEksili, nohutlu, sarımsaklı, yeşil mercimekli patlıcan yemeği .
Sebzeli salçalı tavuklu bulgur pilavı
Semizotlu cacık ve karışık turşu
Aynen bende ilk duydum nasıl oluyor acabaŞu ekşili, nohutlu, sarımsaklı, yeşil mercimekli patlıcan yemeği adı kadar zahmet değilse tarifini alabilir miyim.. Valla okurken canım çekti hiç yemediğim şeyi
Patlıcan yemeğinizi merak ettim tadı da güzeldir herhaldeEksili, nohutlu, sarımsaklı, yeşil mercimekli patlıcan yemeği .
Sebzeli salçalı tavuklu bulgur pilavı
Semizotlu cacık ve karışık turşu
Of neden hiç bişey planladığım gibi olmuyorAkşam spor günüm
Köfte ve salata yerim
Evde varsa ton balıklı bişeyler olabilir. Mesela karabuğday ton balığı çok severim salata tarzı hazırlıyorum. Nar ekşili falanGene evde tekim, gene yemek yok. Niye ben yalnızken yemek yapasım gelmiyor yahu.
Acaba ne hazırlasam en pratiğinden?
Şu ekşili, nohutlu, sarımsaklı, yeşil mercimekli patlıcan yemeği adı kadar zahmet değilse tarifini alabilir miyim.. Valla okurken canım çekti hiç yemediğim şeyi
Adı uzun ama zahmetli değilAynen bende ilk duydum nasıl oluyor acaba
Teşekkür ederim tarif içinAdı uzun ama zahmetli değil
1 kilo patlıcanı küp küp doğruyorum.1 su bardağı yeşil mercimek ve yarım su bardağı nohut bunları önceden ıslatıp pişiriyorum.
Zeytinyağında küp küp doğranmış olduğum domates ve Kuru soğanı kavuruyorum.Daha sonra biraz salça ekleyip öyle kavuruyorum.Kup küp doğranmış olduğum patlıcanı ekliyorum ,nohut,yeşil mercimeği ekliyorum.Tuz, karabiber,toz sumak, pulbiber,kimyon limon suyu,1-2 yemek kaşığı nar ekşisi ve suyunu katip pişiriyorum.Sarimsagi piştikten sonra doğruyorum.Daha lezzetli oluyor isterseniz kavurabilirsiniz
çorba yeter benceeAklimda sadece dizmana var. Yanina birseyler bulmaliyim
Ben çok severim kokoreçDün tüm kokoreç fazla geldi bi kısmı bugüne kaldı.
Yanına cevizli yoğurtlu erişte yapayım diyorum. Kokoreçle ne alaka aslında ama canım çekti![]()