Inanin protein cok önemli en güzelini düşünmüssünüzz tontiş ve sağlıkli doğsun inşallahhBen hamilelik kaynakli cok karbonhidrat tukettim ve bugun artik protein ve sebze agirlikli beslenme karari aldim :) o yuzden dolaba zeytinyagli yapip aticam (pirasa,taze fasulye). Yemek olarakta yesil mercimek yemegi yapiyorum :) hadi hayirlisi
Avokado haftada 3-4 gun kahvaltima ekliyorumm kasar peynirini de dun duydum simdi siz de soylediniz :) guzel bir kasar bulup alicam bugun.Cok tesekkur ederiimInanin protein cok önemli en güzelini düşünmüssünüzz tontiş ve sağlıkli doğsun inşallahhavokado mutlaka tüketin kaşar peynir oda kilo aldıriyo bebe yi ben 37 haftalıkken 4kiloya yakın doğurdum protein çok tükettim hele ceviz badem fındık hergün bi avuç
Dogum gunlerimiz ayni olcak gozukuyorBu akşam makarna var
Bilemiyorum ben pek yiyemiyorum ya ev yapımına alışkın olunca ondan da kaynaklı olabilir ama gerçekten markette ki çok ekşi oluyor gerçi ekşi koymazlarsa dayanmaz uzun süre.Marketten aliyorum cok ekşi oldugu icin bi gün suda isliyorum.sonra süzüp zeytinyagliyorum harika oluyor.kızim tabak dolusu yiyor☺
Dogum gunlerimiz ayni olcak gozukuyorallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahDogum gunlerimiz ayni olcak gozukuyorallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Bizde ekşisinden yiyemezdik ama dedigim gibi 1gün ıslayip eksisini atinca zeytinyagda dokunce cerez gibi yeniyorBilemiyorum ben pek yiyemiyorum ya ev yapımına alışkın olunca ondan da kaynaklı olabilir ama gerçekten markette ki çok ekşi oluyor gerçi ekşi koymazlarsa dayanmaz uzun süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?