Kızartma, domates çorbasıOf kizlar. Ben mercimek köftesi yuvarladim doydum da eşime sigara böreği yapacağım. Yanına ne olur pratik tavsiye verir misiniz?
Canım sebze yemeği olabilir tencere içi türlü gibiOf kizlar. Ben mercimek köftesi yuvarladim doydum da eşime sigara böreği yapacağım. Yanına ne olur pratik tavsiye verir misiniz?
Bir corba olur,Of kizlar. Ben mercimek köftesi yuvarladim doydum da eşime sigara böreği yapacağım. Yanına ne olur pratik tavsiye verir misiniz?
Genelde havuç tarator yada kabaklı havuçlu halini yaparım mercimek köftesinin yanına.Of kizlar. Ben mercimek köftesi yuvarladim doydum da eşime sigara böreği yapacağım. Yanına ne olur pratik tavsiye verir misiniz?
Mercimek köftesini ben yedim ona kalmadı.Genelde havuç tarator yada kabaklı havuçlu halini yaparım mercimek köftesinin yanına.
Yada bir çorba olabilir.
Bol domatesli bir salata olsa mesela böreğin yanına başka hiçbir şey aramam.
En basiti bazen en güzelidir.
Tavada yaptın mı hiç yapışıyor neden acaba balık levrekIzgara balık
Yeşillik
Marul salatası
Bence meze patlıcan mezesi havuç tarator gibi sevdiği bir içecek turşu salataOf kizlar. Ben mercimek köftesi yuvarladim doydum da eşime sigara böreği yapacağım. Yanına ne olur pratik tavsiye verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?