- 12 Ağustos 2013
- 649
- 3.127
- 313
Uyy en sevdiğim menü yarına çok yemeğim var öbür güne yaparım cacık yaparım yanınaSalçalı patates kavurması, turşu ve ayran.
Tavada yaptığım zaman yağda yapıyorum hiç yağsız denemedim öyleTavada yaptın mı hiç yapışıyor neden acaba balık levrek
Tava ısınıyor sonra sıvı yağ koyuyorum o biraz ısınınca koyuyorum sizTavada yaptığım zaman yağda yapıyorum hiç yağsız denemedim öyle
Hafif un serpiştiriyorum önlü arkalı hiç yapışma dağılma olmuyorTava ısınıyor sonra sıvı yağ koyuyorum o biraz ısınınca koyuyorum siz
Yarında biz öyle yapacağız. Bugün bilerek fazla yaptım. Yarına yemek hazır olsun diye. Ertesi gün işim varsa öyle yapıyorum. İyi oluyor. Sizede afiyet olsun.Dünkü
Yemekleri yedik
Tavaya yağı koyup ocagın altını yakın ikisi aynı anda ısınmış olur kızartma türü yaparken balıkda dahil önce tavayı ısıtmam ben.Tava ısınıyor sonra sıvı yağ koyuyorum o biraz ısınınca koyuyorum siz
Teşekkürler.Yarında biz öyle yapacağız. Bugün bilerek fazla yaptım. Yarına yemek hazır olsun diye. Ertesi gün işim varsa öyle yapıyorum. İyi oluyor. Sizede afiyet olsun.
Hacamat diyeti ilk kez duydum,Hacamat diyetindeyim bu akşam kabak yemeği yaptım birde piyaz :)full sebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?