aysen- ☘️ Pro Üye 27 Ağustos 2023 1.958 8.749 78 29 Dün 22:32 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #32.141 xDerinMavix .!.: Bugün de sürekli oglani takip etmekte n mutfağa gidemedim. Sivi kaybi olacak diye cok korkuyorum Menemen ve kavunla gecistirecegiz esim gelince. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun biraz daha iyi mi bebiş
xDerinMavix .!.: Bugün de sürekli oglani takip etmekte n mutfağa gidemedim. Sivi kaybi olacak diye cok korkuyorum Menemen ve kavunla gecistirecegiz esim gelince. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun biraz daha iyi mi bebiş
Umutun Annesi Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 9.443 27.222 478 29 Dün 22:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #32.142 xDerinMavix .!.: Dün aksami bebegimle acilde gecirdik. Yone salgin var malesef yakalandik Eve gec geldik. Önceki günden yemekler vardi ama esim istemedi karpuz, peynir ve ekmekle geçiştirdi. Biz de buyuk oğlumla az bisey etli patates yedik. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun
xDerinMavix .!.: Dün aksami bebegimle acilde gecirdik. Yone salgin var malesef yakalandik Eve gec geldik. Önceki günden yemekler vardi ama esim istemedi karpuz, peynir ve ekmekle geçiştirdi. Biz de buyuk oğlumla az bisey etli patates yedik. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.562 58.251 1.123 Dün 23:14 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #32.143 xDerinMavix .!.: Dün aksami bebegimle acilde gecirdik. Yone salgin var malesef yakalandik Eve gec geldik. Önceki günden yemekler vardi ama esim istemedi karpuz, peynir ve ekmekle geçiştirdi. Biz de buyuk oğlumla az bisey etli patates yedik. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım
xDerinMavix .!.: Dün aksami bebegimle acilde gecirdik. Yone salgin var malesef yakalandik Eve gec geldik. Önceki günden yemekler vardi ama esim istemedi karpuz, peynir ve ekmekle geçiştirdi. Biz de buyuk oğlumla az bisey etli patates yedik. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.562 58.251 1.123 Dün 23:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #32.144 Dün akşam Etli nohutlu ekşili bamya Sebzeli salçalı bulgur pilavı Cacık Semizotu salatası(domatesli soganli salatalıklı ekşili ve zeytinyağlı ) Patlıcan ve biber turşusu (ekşili sarımsaklı zeytinyağlı) Sütlü dondurma
Dün akşam Etli nohutlu ekşili bamya Sebzeli salçalı bulgur pilavı Cacık Semizotu salatası(domatesli soganli salatalıklı ekşili ve zeytinyağlı ) Patlıcan ve biber turşusu (ekşili sarımsaklı zeytinyağlı) Sütlü dondurma
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.562 58.251 1.123 Dün 23:17 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #32.145 Bugün akşam Özbek pilavı Sumaklı maydanozlu soğan salatası Semizotu salatası (domatesli soganli salatalıklı ekşili ve zeytinyağlı ) Havuç tarator Karışık turşu Ayran Acılı ezme turşu Sütlü dondurma
Bugün akşam Özbek pilavı Sumaklı maydanozlu soğan salatası Semizotu salatası (domatesli soganli salatalıklı ekşili ve zeytinyağlı ) Havuç tarator Karışık turşu Ayran Acılı ezme turşu Sütlü dondurma