internetten tantuni ve lavaş tarifi aldım onu yaptım çokta güzel oldu yanınada köpüklü ayran
Eşimden çilek istedim reçel yapıcam inşallah...
zamanı geçmedimi çileğin CADIARZU
evet yerli çilekler mayısta oluyor ama günümüzde her meyve ve sebzeyi bulmak mümkün kaydirigubbakcemile5 organik değil oda ayrı mesele tabiCADIARZU
saolasın canım yedik bilee:)) seninde menü ğüzel..pardon ozaman tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan afiyet balşeker olsunnn
boshayallersmile
benim bahçemde çilek var 10 litrelik yag tenekelerine diktim yediveren çileği deniyo hala daha var bir sürü çicegi var yagan yagmurlardan sonra tamamen organik sadece hayvan gübresi mevcut
bizim bahçedede varda mayısta veriyor meyvelerini şuan yok. cinsi değişik seninkilerin. hamişsin sanırım bebeği iyi besle aman :)... bide gdo belası çıkardılar korkuyorum aceba yediklerimiz gerçek meyvelermi yoksa sadece görünüş olarakmı yiyoruz ki die kafamçokkarıştı
sizin bahçedekiler senede bi defa verendendir bizimki yedivern farklı sürekli verio benim bulundugum yerde dogal şeyler bulabiliyorum dalından koparma şansım var çok şükür zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?