Akşama Ne Yemek Var ?

iyi akşamlar güzeller,şu aralar gündüz giremiyorum biraz geç oluyo ama kusuruma bakmayın artık
bende bugün yeşil mercimek
mısırlı pilav
cacık
tatlı olarak da irmik helvası yaptım dondurma eşliğinde yedik

ayyy kızlar yemekleriniz çok güzel görunuyor valla...
ellerinize sağlık...

Ben de bugün erkenciyim. Yemekleri sabahtan yapıp sonra biraz dinlenmek ve temizlik yapmak istiyorum. Menüm de şöyle:

Mercimek çorbası (Dünden)
Kuru fasulye
Pilav
Salata
Üzümlü muffin (Dünden)
Yalancı tavuk göğüslü revani

gunaydın canlar hepinisee bugun menude ne var bende bilmiyorum naiiş köyden geliyoo onlara gidiyorus artık babiş ne yaptıysa ona talimiz =)=)

bugun ki menümde

sarı mercimek çorbası (dünden)
tavuk yemeği
mısırlı pilav(dünden azcık kaldı)
cacık
kızımın öğünü içinde azcık kabak yemeği yapıcam
elmalı kup yapmayı düşünüyorum (umarım icraate geçirebilirim :)

boshayallersmile
evet yerli çilekler mayısta oluyor ama günümüzde her meyve ve sebzeyi bulmak mümkün kaydirigubbakcemile5 organik değil oda ayrı mesele tabiCADIARZU

benim bahçemde çilek var 10 litrelik yag tenekelerine diktim yediveren çileği deniyo hala daha var bir sürü çicegi var yagan yagmurlardan sonra tamamen organik sadece hayvan gübresi mevcut

pardon ozaman tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan afiyet balşeker olsunnn
saolasın canım yedik bilee:)) seninde menü ğüzel..
elerine saglık
buğün bizdedee

kısırrrr
zeytinyaglı fasulye
etli sarma
amnem kuru köfte göndermiş eşimle:asigim:
tatlı yemeyoz kilo olmasın diye.gamyoncuiremsu

boshayallersmile

benim bahçemde çilek var 10 litrelik yag tenekelerine diktim yediveren çileği deniyo hala daha var bir sürü çicegi var yagan yagmurlardan sonra tamamen organik sadece hayvan gübresi mevcut

bizim bahçedede varda mayısta veriyor meyvelerini şuan yok. cinsi değişik seninkilerin. hamişsin sanırım bebeği iyi besle aman :)... bide gdo belası çıkardılar korkuyorum aceba yediklerimiz gerçek meyvelermi yoksa sadece görünüş olarakmı yiyoruz ki die kafamçokkarıştı

sizin bahçedekiler senede bi defa verendendir bizimki yedivern farklı sürekli verio benim bulundugum yerde dogal şeyler bulabiliyorum dalından koparma şansım var çok şükür zemuszemus

sizin bahçedekiler senede bi defa verendendir bizimki yedivern farklı sürekli verio benim bulundugum yerde dogal şeyler bulabiliyorum dalından koparma şansım var çok şükür zemuszemus

Aynen benim de çok şükür öyle bir şansım var...
Burda da yediveren çileği yetişiyor çok fazla, dedemlerin bahçesi dolu :)

Bu arada akşamki menüm:

Domates çorbası
Kuru fasulye (Dünden azıcık)
Yeşil fasulye kızartması
Marul salatası
Yağlı biber turşusu
Meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…