Akşama Ne Yemek Var ?

gunaydın herkesee dunn h,çok şükür hayırlısıyla annem geldii köyumuzden =) yemeğe yengemlere çıktık
menu şöyleydi;
yayla çorbası
karnıyarık
pilav
peynirli börek (babamdan)
salaata
ayran

bu akşamki menude tek bildiğim yemek ıslama güzel köy yufkası ve tavuğuyla süper bişiyy bana bi yeter zatenn zemuszemus

Kızlar ramazan topicinde bahsetmiştim yağa atınca büyüyüen çiçeklerden ve yağa atılmamış halinin resmini koymuştum hatırlarsınız. İşte yağpılmış hali:

derincim reçelin süper gözküyo tatlım eline sağlık bende vişne yaparım sadece ekşili reçeli severim :)
melisim tavuklu pilavın çok iştah açıcı vesselam cokacimcoook

bizdede bu akşam
bezelye
pilav
salaat
cacık vardı
eccik geç oldu ama sırnaşık şey

yarınada bakalım ne yaparım sabaha annem babam burda olacak kısmetse kalabalık masamız olunca yemek hazırlamaısda ayrı bi zevk oluyo :sm_cool:

iyi geceler biraz geç oldu ama benim menüm
tarhana çorba
patatesli içli köfte...
fasülye piyaz
peynirli erişte
ayran
dünden kalan halbur hurması

Canım ben de ekşi düşkünüyüm. Vişne reçeline de bayılırım. Ama çilek reçelim de hafif ekşili olmuş ben bayıldım yani. Bir de ilk defa yapıyorum :)

eşimin ailesi geldi bugün mönünüzde
tarhana çorbası
palamut ızgara
karalahana ve kapuska sarması
salata
kendi yaptıgım pudingli muffinler (bir çeşit browni sayılır aynı hazır gibi olmuş çok lezzetli bi lokmacık)

melisdeniz'cim....fırında tavuklu pilav harika görünüyor.....tarifini istesem ayıp olur mu?...:kedi:

Merhaba :)
Bugün misafirlerimiz olacak,tatildeyiz lakin yeni arkadaşlarla tanıştık,hep birlikte maksat muhabbet niyetiyle soframızı paylaşacağız,mönümüz şöyle:

Kaşarlı-krutonlu has domates çorbası
Sakızlı Osmanlı Pilavı
Tavuklu Kabak Beğendi
Beyti Kebabı
Çıtır Bamya Kızartması
Acılı Ezme
Patates Salatası - Cipsli Haydari
Mini pizzalar
Muhallebili Kadayıf ve Karışık Truff

Herkese cici günler olsun !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…