Akşama Ne Yemek Var ?

hımm beklıyorum sonucu canım dört gözle =)=) bugun pek yemek pişiren yokkk heralde kimse yazmıoo :çok üzgünüm:

ben varım canım merhaba ama ben akşamdan pişirdim çalıştığım için eve geç gidiyoruz oyüzden akşamdan yapıyorum yemeğimi gelelim menüye
domates soslu patates biber kızartması
makarna (dünden)
damlasakızlı muhallebili muzlu bisküvi pastası

hımm beklıyorum sonucu canım dört gözle =)=) bugun pek yemek pişiren yokkk heralde kimse yazmıoo :çok üzgünüm:

yaptım güzel oldu yada ben patlıcan salatalarını çok sevdiğim için bana öyle geldi :))) sempatiksalakcinni
ama güzel oldu

hadi yaziim bendekaydirigubbakcemile2

barbunya
pilav
köfte
patates salatası

dün yapacağıım yemekleri yapmadım eşim geç gelicek diiynce yer gelir sandım aldandım :):) yolda aradı yemeğe yetiştim dimi yemedın die bende henuz yememiştim hemen erişte pişirdim semızotu salatası yaptım az soğuk çorba ve fasulye kalmıştı bı gun öncesinden hemen hazırladım sofrayı neyseki yetişti =)=)

eşimin ailesi köyden gelcekleri için akşam yemekte onlarda olucak

bugunkü menüm ise şöle
tarhana çorbası yada hazır çorba=)
semizotu yemeği
tavukla patates kavurucam bahratlarla
fırın makarna
salata
(aksilik evde malzemede yok pek kvırıcık maydonoz krımızı biberle bişiyler olcak idareten )
meşrubat
valla anca bunları yapabilirm işten eve 7de varıyorum zaten daha ne olsun

not: semizotunu akşamdan hazırladım,makarnayıda akşam haşladım =)=) ee napim başka türlü yetişmezki

Bu akşam Allah kerim ama dünki yemeklerimi sayayım:
Domates çorbası
Pırasa yemeği
Makarna
Yeşil salata (kıvırcık,maydanoz,nane,yeşil soğan)
Yoğurt ve meyve suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…