Akşama Ne Yemek Var ?

Bugün de tarhana çorbası günü sanırım :)

Sucuklu meyhane pilavı
Doğranmış domates, salatalık
Yağlı biber turşusu

Ben sadece meyveli yoğurt yiyecem...

birde pudingli bisküvili yalancı pasta ekledim menüme :)
derin sucuklu pilavı nası yapıyon canım?

Önce küp küp doğranmış soğanı kavuruyorum üzerine tavla zarı büyüklüğünde doğanmış sucukları atıp bir iki çeviriyorum. Rendelenmiş domates ekleyip kavurmaya devam ediyorum. Pirinçleri de ekliyorum. Sonra da suyunu :)

değişikmiş ben de deniyim

bende dünki menümü yazayım
arpa şehriye çorbası
karnıyarık
tereyağlı makarna
cacık vardı

bugünde erkenden yapmam lazım yemeği allahtan dersim öğlen bugün:)
kıymalı yeşil mercimek ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum
komşularımda alıştı artık sabah sabah benim yemek kokularıma maruz kalmaya kaydirigubbakcemile3

dün fırında gerdan yedik süper olmuştu tavsiye ederim..
bugünkü menüm dün akşam bugün için bamya yaptım birde bulgur pilavı akşama kurtlar vadisi var çay ve mısır patlatıcam:)))))))

Akşama yumurta haşlayacam bir de domates, salatalık doğrarım başka birşey yok zaten evde :a015:

gunaydın canlar
dun bende menumun yanına etli yaprk sarma ekleedim eve gidince çorbadan vazgeçtim dolma pişiridm oh mis gibiydi

bugun yemkte annemdeyim sanırım kola ve pizza var menude
herkese afiyetler olsun

Dün akşam ıspanak yapacakdım arkadaşım çagırdı ordaydık yemekte...(Fırında tavuk ,pilav, kırmızı lahana salatası, yayla çorbası, tavuk gögsü tatlı...))

İnşallah bu akşam evimde olurum ıspanak yaparım,salata,pilavım var zaten......Hamiş hamiş yeter bu kadar...........

bugün karnıyarık,domatesli pilav,mısırlı salata,haydari,ve tatlı olarakta profeterol yapıcam gündem yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…