Akşama Ne Yemek Var ?

valla vakitte geç oldu ama yazasım geldi akşama kahvaltı hazırladım bugün

çok yormadı inşllah akşm hazılrı senikaydirigubbakcemile3

herkeşlere günaydınalr hanımmmlarrr
valal ben bugun biçorba pişirirm muhtemelende şehriye yaparım
taze fasulye dünde bunu yedık
etlidolma biberdunde bunu yedik
bi salata ayran
cremole de tatlı yaparım belkm

dün bişiy yiyemedim zaten ymkler ondan kaldı bi kociş yedı =((

Günaydın kızçeler,
Dün akşamdan kalma taze fasulye var...Bu akşam neyemek yapacağımı bilemiyorum..Hamişken herşey kokuyor Allahım yardım et..

Günaydın kızçeler,
Dün akşamdan kalma taze fasulye var...Bu akşam neyemek yapacağımı bilemiyorum..Hamişken herşey kokuyor Allahım yardım et..

Ay canım Allah tamamına erdirsin ,kolaylıklar versin.Sen de kendini yormayan fazla kokmayan bişeyler yapsan mesela menemen yap yanına da çay demle mis gibi ohopuyorumnanaktan

Ay canım Allah tamamına erdirsin ,kolaylıklar versin.Sen de kendini yormayan fazla kokmayan bişeyler yapsan mesela menemen yap yanına da çay demle mis gibi ohopuyorumnanaktan

Allah razı olsun canım amin..Ah ah bir bilsen ben çaydan tiksindim.....Meyve sularından tiksindim...Sütü felan canım istemiyor...Garip birdurumdayım..

Bu ara bi taze fasulyedir gidiyor. Herkes bol bol almış fasulyelerini maşallah. Ben ne yapsam acaba bugün taze fasulye mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızçeler,

hayırlı evlt olur kolaydoğum yprsın inşllh cnm. salata çorba ytr sana hmıle hmıle eşinde çokşy beklemez heralde cnm sıkma kndını etrfta destek almaya çlış

Allah razı olsun canım amin..Ah ah bir bilsen ben çaydan tiksindim.....Meyve sularından tiksindim...Sütü felan canım istemiyor...Garip birdurumdayım..

hamılelıkte çok olağan böl şeyler cnm rahat olmaya çlş bolbol yürüyüş yap sen kendını sıkıntıya sokma hiç

bana yardım edin!!!!!!!!!!!

annemler gelicek bugün ikindiye dogru yanlarında halam ve eniştemde olcak
tarhana çorbası
kayınvalidemlerin yaptıgı tavuklu börek (tepsim küçük mini fırınım var)
lahana sarması
ayran
salata
şekerpare
bide karar veremediğim yemek konserveden fasulye çıkartıp zeytinyaglı fasulyemi yapsam veya etli patlıcanlı patatesli türlümü yapsam tavugun yanında et olurmu fasulye dahamı iyi gider acaba fikirlerinize ihtiyacım var yardım edindelikafadulden

canım bence bu menünün yanına zeytinyağlı fasulye daha güzel gider gibi a.s.

Canım lahana sarması zeytinyağlı mı kıymalı mı?
Kıymalı ise fasülye, zeyitnyağlı ise etli türlü daha iyi olur bence.

sağol canım

sarmam zeytinyaglı olcak ama menümde tavukta var eyvahedigeldismile

Zeytinyağlı ise yanına bir z.yağlıya daha gerek yok bence.
Etli türlü daha güzel olur, fasülyeyi de etli yapabilirsin o da güzel olur bence.
Tavuk sadece börekte değil mi?
Onun için sorun olmaz.
Ben misafir ağırladığım da zaman zaman pilav yanına tavuk bir de etli yemek yaparım.
Çok da beğenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…