valla vakitte geç oldu ama yazasım geldi akşama kahvaltı hazırladım bugün
Günaydın kızçeler,
Dün akşamdan kalma taze fasulye var...Bu akşam neyemek yapacağımı bilemiyorum..Hamişken herşey kokuyor Allahım yardım et..
Ay canım Allah tamamına erdirsin ,kolaylıklar versin.Sen de kendini yormayan fazla kokmayan bişeyler yapsan mesela menemen yap yanına da çay demle mis gibi ohopuyorumnanaktan
Allah razı olsun canım amin..Ah ah bir bilsen ben çaydan tiksindim.....Meyve sularından tiksindim...Sütü felan canım istemiyor...Garip birdurumdayım..
Günaydın kızçeler,
Dün akşamdan kalma taze fasulye var...Bu akşam neyemek yapacağımı bilemiyorum..Hamişken herşey kokuyor Allahım yardım et..
Allah razı olsun canım amin..Ah ah bir bilsen ben çaydan tiksindim.....Meyve sularından tiksindim...Sütü felan canım istemiyor...Garip birdurumdayım..
bana yardım edin!!!!!!!!!!!
annemler gelicek bugün ikindiye dogru yanlarında halam ve eniştemde olcak
tarhana çorbası
kayınvalidemlerin yaptıgı tavuklu börek (tepsim küçük mini fırınım var)
lahana sarması
ayran
salata
şekerpare
bide karar veremediğim yemek konserveden fasulye çıkartıp zeytinyaglı fasulyemi yapsam veya etli patlıcanlı patatesli türlümü yapsam tavugun yanında et olurmu fasulye dahamı iyi gider acaba fikirlerinize ihtiyacım var yardım edindelikafadulden
bana yardım edin!!!!!!!!!!!
annemler gelicek bugün ikindiye dogru yanlarında halam ve eniştemde olcak
tarhana çorbası
kayınvalidemlerin yaptıgı tavuklu börek (tepsim küçük mini fırınım var)
lahana sarması
ayran
salata
şekerpare
bide karar veremediğim yemek konserveden fasulye çıkartıp zeytinyaglı fasulyemi yapsam veya etli patlıcanlı patatesli türlümü yapsam tavugun yanında et olurmu fasulye dahamı iyi gider acaba fikirlerinize ihtiyacım var yardım edindelikafadulden
sağol canımcanım bence bu menünün yanına zeytinyağlı fasulye daha güzel gider gibi a.s.
Canım lahana sarması zeytinyağlı mı kıymalı mı?
Kıymalı ise fasülye, zeyitnyağlı ise etli türlü daha iyi olur bence.
sağol canım
sarmam zeytinyaglı olcak ama menümde tavukta var eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?