Akşama Ne Yemek Var ?

ßende Mercimek Corbasi
ßamya
Sebzeli ßulgur Pilavi yapicam yaninada sanirim tam karar veremedim ama pirince kar$iyim genellikle :)

Son düzenleme:
mantarlı et sote
pirinç pilavı
köz patlıcan

bende nişanlıma yemek yapıyorum. yarında köfteyle ilgili bişeyler yapayım diyorum ama bana tarif verirmisiniz? hem kolay hemde lezzetli olan.

mantarlı et sote
pirinç pilavı
köz patlıcan

bende nişanlıma yemek yapıyorum. yarında köfteyle ilgili bişeyler yapayım diyorum ama bana tarif verirmisiniz? hem kolay hemde lezzetli olan.

knorr'un köfte harcını kullanırsan sadece kıyma ve suyla köfte yapabilirsen:) ancak benim gibi baharat seversen mutlaka kimyon, biber vb eklemeni öneririm.

Fırında püre üzerine tavuk yapıyorum.Bol kaşarlı
Tavuk suyuna çorba yaptım
Birde su böreği çıkardım dondurucudan..
Bugün besideyizkaydirigubbakcemile

mercimek çorbası
patates kroket (dolapta hamurum hazırdı :)
makarna
misaifirim vardı bugünlük bu kadar cokacimcoook
dolapta salatamda hazır havuç tarator snaırım ismi :roflol:

cokacimcoook oh mis gerçekten de:)

bizde de bu akşam;

-fırında palamut
-salata

üzerine tatlı olarak pasta.

çorba yapsam mı diyorum ama fisfisfis yok yok midede yer kaplamasın cokacimcoook

gittim çorba yaptım kafamçokkarıştı kesin depresyondayım, yıllardır mutfaktan uzak duran bana neler oluyor eyvahedigeldismile yemek topiclerine dadanmak da bir göstergesiydi sanırım bunun eyvahedigeldismile

Günaydınlar,
Dün akşam,Tel şehriye çorbası,Kabaklı havuçlu bol sebzeli mücver ,yanınada salçalı makarna yaptım..Salata olarak kıvırcık ve kırmızı lahana salatası...Bunları işten eve gidince yaptım aniden karar verdim..Aslında bulantımdan dolayı yemek yapmıycaktım ama eşime kıyamadım...

dünden kalanları yiyeceğiz.
yanına salata ve birde eşim istedi rus salatası yapıcam
tatlı olarakta çaylı kek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…