Akşama Ne Yemek Var ?

tavuksuyuna çorbam var.
eşimin adana yemeği isteyeceği tuttu(özledi herhalde)
baş kavurması yapıcam
yanınada bulgur pilavı
yoğurt

dün bunları yapmadım. eşime kızdım. herkes kendi yemeğini kendi yesin dedim.
artık bu akşama bunları yaparım herhalde.
birde atıştırmalık poğaça ve kek falan yapıcam.

bu aksam dısarda yemekteyız esımle.
Yarın evlılık yıl donumumuz malesef esım yurt dısına gıdıcegı ıcın bugunden kutluycaz

közlenmiş domates çorbası (misss oldıuuu )
güveç fırında pişiyorr
erişte
cacık

mercimek çorbası (dünden)
soslu tavuk but ve patates (fırında)
pilav
salata-yoğurt
sakızlı muhallebi

anneme sordum :)

yayla çorbası
hamsi buğulama evdekilere
banada makarna
mevsim salata

Yarın evlılık yıl donumumuz malesef esım yurt dısına gıdıcegı ıcın bugunden kutluycaz

Ben de şimdiden kutluyorum o zaman,Allah sevdiklerinle uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür versin.Nice yıllara İnşalllah...........opuyorumnanaktan

Kızlar bugünkü servis tabağım. Yıldız şehriyeli pilav, körili mantarlı tavuk, garnitür olarak ketçaplı patates:

1 sene ne çabuk geçmiş
ilk yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara seneye ecrin ile kutlarsınız opuyorumnanaktan

Kızlar bugünkü servis tabağım. Yıldız şehriyeli pilav, körili mantarlı tavuk, garnitür olarak ketçaplı patates:

valla görünce acıktım mı ne... ellerine sağlık.bende çok severim süslemeyi falan..pilavı kaseyle ters çevirip koyuyorum ben üzerinede bi küçük dal maydonoz.. daha güzel oluyo.. senin tabağında çok güzel canım...

Çoğu şeyden tiksindiğim için hamilelikten dolayı,benim rahatlıkla yiyebileceğim şeyleri seçmek istedim...

Şehriyeli mercimek çorbası,
Bol sos ve yoğurtlu makarna,
El açması börek
Ve salata...boshayallersmilecokacimcoook

süper gözüküyor derin elleriine sağlık

Teşekkürler bitanem a.s.

Canım ben de öyle yapıyorum ama üşendim bugün :)

Derencim tabağın çok hoş görünüyor ellerine sağlık...cokacimcoook

Teşekkürler canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…