bugnkü menüm
çorba mntar çorbası yada şehriye
mantar yeemeği
tavuk sote
pilav
yoğurt
Kızlar bu akşama biber dolması yanına sivri biberli spagettımi yapsam, yoksa fırında kaşarlı mantar yapıp yanına sivri biberli spagettı mı yapsam.
hım eet cnm ymkleri bağlamk için öle düşünmüştüm ama =) mericmek çorbası ypmya karar verdim sağoll tatlımbence mantar çorbası yapma mantar yemeği yapıcakmışsın zaten
Kızlar bu akşama biber dolması yanına sivri biberli spagettımi yapsam, yoksa fırında kaşarlı mantar yapıp yanına sivri biberli spagettı mı yapsam.
sim fırında hamsi çok severım kılçıklarını çıkarıp msıır ununa buladım mımm yeme yanında yatt afiyet olsun cnm sana
malatya yemeği olan ayranlı köfte
ah ah neler yapmak istiyorum ama daha yeni basladim yemek yapmaya ogrenicem yavas yavas =)) ...
bezelye
pilav
kofte
vegetayla firinda patates
salata ve ayran
puding
ya arkadaşlar tarhana çorbasını ben hazır alıyorum böyle önerebileeğiniz mis kokulu köy tarhanası markası var mı?
bizim menümüzdede karnıbahar yemeği
fırında patates(yoğurtlu ve soslu)
Salata var
canım forumda vardı herlade bi bakayım varsa linkini vereyim yoksa baştan konu açayımbir markanın köfteli ayran çorbasını aldık geçenlerde, çok hoşumuza gitti. o da aynı yerden türemiştir belki de değil mi? bu yemeğin tarifini zahmet olmazsa yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?