maleseff cnmm ama haftada 4ğün özle sektör diger zamnalarda evdeyim hep:)
alman pastasından banada aayırrrrr kuzu![]()
ah kuzum yarısından fazlası duruyo koca bir dilimi sana ayırıyorum :98:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maleseff cnmm ama haftada 4ğün özle sektör diger zamnalarda evdeyim hep:)
alman pastasından banada aayırrrrr kuzu![]()
yaparsan ekle kurabiye sverim benn cnmmmoo süpermiş ben haftanın 6 gunu çalışıyorumhfta sonalrı yapmya çlışıorum bende bu hfta sonu kurabıye yağppıcam inş. yapabilirsmede ekliycem inş.=)=)
oh yerim bendeeee saolll bitanemmsinnnah kuzum yarısından fazlası duruyo koca bir dilimi sana ayırıyorum :98:
anam okudumm kıymalımı yaptın aysen eelelrine saglık olsun:13:ellerine sağlık canımcım
dün öğlene bendede aynısı vardı![]()
rica edr canim afiyet olsun simdidenkanaryacım çok sağol denıycem çorbalarda azııck kullanabilirm ama nırmlde çiğ sarımsak mideme dokunuo cnm tüketemıorum çiğ olrk fazla
böle değişik çorbalrı çok severm ben =)=) haızr çorba pek kullanmam da=)
ya ama canım biber dolması istedi.çok güzel gözüktüler yahu...
tavuk kıyması hindi kıyması var bozom olur.kızlar bişey sorcam hiç tavuk kıymasından köfte yaptınız mı?
bide tavuk göğsünü ben robotta kıyma yapabilirmiyim?
hiç denemedim...
kızlar bişey sorcam hiç tavuk kıymasından köfte yaptınız mı?
bide tavuk göğsünü ben robotta kıyma yapabilirmiyim?
hiç denemedim...
köfte yapmak için canım
evet dışarda satılanlara güvenemiyrum hele kırmızı ete hiç güvenemiyorum
hiç olmazda evde kendim yaparsam daha iyi diye düşündüm
ben tavuk kıymasında tan tuni yapıyorum rulo köfte yapıyorum,köfte yapıyorum ve çok lezetli oluyor aynısı gibi sadece eğer tavuk göğsünde yaparsan biraz çok az sıvı yağ katıyorum.
tavuk etini alıp buzluğa koyuyorum donuyor sonra çıkarıp hafif çözülünce küçük kesiyorum robotta çekiyorum hem daha nezih oluyor evde yapınca