Akşama Ne Yemek Var ?

oo süpermiş ben haftanın 6 gunu çalışıyorum :(:( hfta sonalrı yapmya çlışıorum bende bu hfta sonu kurabıye yağppıcam inş. yapabilirsmede ekliycem inş.=)=)
yaparsan ekle kurabiye sverim benn cnmmm:4:

ah kuzum yarısından fazlası duruyo koca bir dilimi sana ayırıyorum :98:
oh yerim bendeeee saolll bitanemmsinnn:16:

ellerine sağlık canımcım
dün öğlene bendede aynısı vardı :73:
anam okudumm kıymalımı yaptın aysen eelelrine saglık olsun:13:

kremalı tavuksuyu çorbası
salçalı patatesli köfte
iç pilavlı tavuk sarma
püre
kaşarlı mantar
yoğurtlu kereviz salatası
karnabahar salatası
tavukgöğsü

kızlar bişey sorcam hiç tavuk kıymasından köfte yaptınız mı?
bide tavuk göğsünü ben robotta kıyma yapabilirmiyim?
hiç denemedim...

kızlar bişey sorcam hiç tavuk kıymasından köfte yaptınız mı?
bide tavuk göğsünü ben robotta kıyma yapabilirmiyim?
hiç denemedim...

çok eskiden alırdık tavuk kıyma, ama içine ne konduğu belli değil falan demişlerdi. evde yaptık mı biz hatırlamıyorum ama insanlar yaptığını söylüyordu. bir de şu var, hamsiden köfte yapmışlığım var etini ufak ufak kesip sonra taze soğan ve mısır unuyla falan karıştırıp oluyordu, yani robotta temiz temiz olur bence ama içine kıvam sağlayıcı bir şeyler koymak gerekebilir.

bu akşam

-kıymalı dönen börek (ince) üzerine yoğurt-kırmızı biber (yağ kullanmamak için) mantı gibi bi şey yaptık, yedik.

Son düzenleme:
köfte yapmak için canım

evet dışarda satılanlara güvenemiyrum hele kırmızı ete hiç güvenemiyorum
hiç olmazda evde kendim yaparsam daha iyi diye düşündüm

köfte yapmak için canım

evet dışarda satılanlara güvenemiyrum hele kırmızı ete hiç güvenemiyorum
hiç olmazda evde kendim yaparsam daha iyi diye düşündüm

ben tavuk kıymasında tan tuni yapıyorum rulo köfte yapıyorum,köfte yapıyorum ve çok lezetli oluyor aynısı gibi sadece eğer tavuk göğsünde yaparsan biraz çok az sıvı yağ katıyorum.
tavuk etini alıp buzluğa koyuyorum donuyor sonra çıkarıp hafif çözülünce küçük kesiyorum robotta çekiyorum hem daha nezih oluyor evde yapınca

ben tavuk kıymasında tan tuni yapıyorum rulo köfte yapıyorum,köfte yapıyorum ve çok lezetli oluyor aynısı gibi sadece eğer tavuk göğsünde yaparsan biraz çok az sıvı yağ katıyorum.
tavuk etini alıp buzluğa koyuyorum donuyor sonra çıkarıp hafif çözülünce küçük kesiyorum robotta çekiyorum hem daha nezih oluyor evde yapınca

saol canım :13:

Back
X