Akşama Ne Yemek Var ?

yayla çorbası
Bimden aldığım su böreği yufkasıyla su böreği yaptım çok parçalandı ya,zor oldu,tadı fena değildi gerçi.Ama normal yufka böreğini tercih ederim.ya da ben beceremedim galiba,neyse bir de buzlukta közlenmiş patlıcanım vardı onunla da Alinazik yaptım....

bu akşam çok hareketli geçiyor
1. plan
elma (yemek öncesi çorba yerine bir dr dan duyduk uyguluyoruz bir süredir)
tavuk taşlık kavurma
salata

vardıııı, ve taşlık hiç bizim ağız tadımıza göçre bir şey değilmiş, hemen bahçeye indirdim kedilere vermek için.

şimdi 2. planı uyguluyoruz:))
-tarhana çorbası
-dondurucudan mantı
-salata

bu akşam çok hareketli geçiyor
1. plan
elma (yemek öncesi çorba yerine bir dr dan duyduk uyguluyoruz bir süredir)
tavuk taşlık kavurma
salata

vardıııı, ve taşlık hiç bizim ağız tadımıza göçre bir şey değilmiş, hemen bahçeye indirdim kedilere vermek için.

şimdi 2. planı uyguluyoruz:))
-tarhana çorbası
-dondurucudan mantı
-salata

:9::9::9::9:
Ben tavuk taşlığını Asile haşlayıp da veriyorum yoksa çok kötüdür be hele kokusu iğrenç :50:

Bendeki menü:

Nohutlu buğdaylı yuvalama çorbası
Tavuk suyuna salçalı makarna
Rus salatası

:9::9::9::9:
Ben tavuk taşlığını Asile haşlayıp da veriyorum yoksa çok kötüdür be hele kokusu iğrenç :50:

Bendeki menü:

Nohutlu buğdaylı yuvalama çorbası
Tavuk suyuna salçalı makarna
Rus salatası

:60: :60: :60: ay dağıldık annemle, bu aynen şeye benzedi, bizde karaciğer pişer, ama bazı insanlar akciğer de yermiş, biz kedi ciğeri deriz de ona, şaşırırdık, al işte biz de denedik ama çabuk karar verdik ilk lokmayla :60:

annemin dediğini aynen aktarıyorum hisçim, senin mesajın üstüne :" kediler seviyo muymuş bari, neyse salçayla baharat koymuştuk belki severler" :9:

dün yemkte arkdştaydık o yuzdne menu iptl oldu
=)=) ama bu akşm etli kurufasulyemı yapıcam akşmdamn haşlyıp attım dolaba eve gidince hemn pişiricem yanınada pilav bide çorba ekliycem=)

Bu akşamki menüm:

Mercimek çorbası (Dünden)
Kuru fasulye
Pilav (Eşime)
Domatesli fesleğenli makarna (Bana)
Salata
Turşu

[
akşamkiii fındıklı krabiyemizzURL=http://img202.imageshack.us/i/75169457423492946227673.jpg/][/
75169457423492946227673.jpg
URL]
Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
bugün canım mercimek çorbası çekti onu yapıcam evde mantar var mantarlı tavuk yaparım fırında.bide yaprak sarması z.yağlı bol limonlu acaba yanına bulgur pilavıda yağsam mı die düşnüyorum biraz alakasız bi menü ama hepsini ayrı ayrı canım istedi yaw.

valla yeni hamiş olduğumdan bekliyorum canım ne çekerse onu yapıyorum dün mantı çekti kalkıp yaptım şimdi tokum bi kaç saate acıkırım bakiim cnm ne çekecek:) :)
eşimede tavuk salata çorba

Back
X