Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
ay dağıldık annemle, bu aynen şeye benzedi, bizde karaciğer pişer, ama bazı insanlar akciğer de yermiş, biz kedi ciğeri deriz de ona, şaşırırdık, al işte biz de denedik ama çabuk karar verdik ilk lokmayla
annemin dediğini aynen aktarıyorum hisçim, senin mesajın üstüne :" kediler seviyo muymuş bari, neyse salçayla baharat koymuştuk belki severler"![]()
nasıll, içine şeker atıp sonra soğuk yenebilen zeytinyağlılardan mı bahsediyoruz
ben de istiyorummmm :84:
konserve bamyayla da olur mu güzel, olsun lütfen![]()
valla yeni hamiş olduğumdan bekliyorum canım ne çekerse onu yapıyorum dün mantı çekti kalkıp yaptım şimdi tokum bi kaç saate acıkırım bakiim cnm ne çekecek:) :)
eşimede tavuk salata çorba
He he he heee severler severler, sokak kedileri sürekli aç halde dolaşıyorlar ben onlardaki iştah olayına bayılıyorum.
Akciğer bizde de yenmez, biz de kedi ciğeri deriz... Taşlık da aynen öyle... Zaten tavuk ciğeriyle taşlık Asil menüsüdür bizim evde
ya inkelrdeki akciğeri bende yiyemıorum yumşak oluo die
ama tavuk taşlığını ve ciğerini çok severım ==)
tavuktaşlığını domatesli salçalı soğanlı pişirirz.
tavukçiğerini unlayıp kızrtmasını çok severım yanınada soğnbhrtlı bid epilv ohh =)=)
gerçi herkes herşeyi yiyemıo ya ben de kokoreç sevmezdim geçnlerde azıcıkda olsa ucundan ısırdım ben düürm yedım eşim kokoreçç=)=) arkdşlarla gecenın 1de gdip yemiştikk heygıdı be 2-3 hftyı geçti=)=)
yorguncum sne tıytroya gıttın mı
nasıll, içine şeker atıp sonra soğuk yenebilen zeytinyağlılardan mı bahsediyoruz
ben de istiyorummmm :84:
konserve bamyayla da olur mu güzel, olsun lütfen![]()
sen o krru fasulyeyii daha yapamannnsanırım bnm kruufauslye haylım bugunde yalan oldu=)=) nese artık haşladım die buzluğa atıcam bu akşmda kyınvaldeme gidioruzz =(
yazık oldu kurufauslya pilav turşu off off püffffff=(
nese allah nasip ederse yarın başka bişiy pişircem vazgeçitm fasulyeden=)=) yapamadım ikigundur napim=(
şekerpare hazırmııı ceylinnazyoğurt terbiyeli pirinçli mısır çorbası
tavuk budlu patates yemeği
kaşarlı mantar
salata
şekerpare
boşver onların evi koksun :56 somon yapıcam bende haftasonu ama tarif bilmiyorum: