Akşama Ne Yemek Var ?

Mutfaktan şimdi çıktım ve tam pc başına oturmuştumki konuyu gördüm.Hemen menüyü sayayım:56:

-Süzme mercimek çorbası
-Zeytinyağlı barbunya
-Yoğurtlu patlıcan salatası
-Yumurtalı kıymalı ıspanak kavurması

3 gündür hamilelik şüphesi ve heycanı ile sağlıklı beslenmek adına son günlerde bu tarz yemekler yapar oldum:60:Büyük gün yarın.Kan tahlili sonuçundada hamileliğim resmiyet kazanırsa ooo daha ne vitamin menüleri yapıcam.Çok heycanlıyım çokkkk:66:

2011 eylül annesi aday adayısın demek ben de 2010 eylül annesiyim hadi inşllah eylül annesi olursun

bu akşam için
-az etli nohut ve brüksel lahanası vardı hazır.
annemden sürpriz: safranlı pilav yapmış :46:

bu arada yorgun savaşçı

o soslu makarnayı yapmakda kısmet olmadı o akşamda misafirim geldi menüm değişti :56::34:

yaptığında yazmayı unutma sakın buraya e mi :34:

Valla bence yeşil yapraklı sebzelerden oluşan güzel bir salata gider.mantının yanına bende pek bişey bulamıyorum genelde.ama salatasızda yiyemiyorum:60:

bence de mantının yanına salata yakışıyor sadece!:56:

Bu akşam;
Kremalı tel şehriyeli tavuk çorbası,
Havuçlu ve labne peynirli kuskus pilavı
Salata vardı.

Hihhh gözleme dedi birisi:52:Yoksa şimdiden aşermeyemi başladım ben:44:
Belkide psikolojik.Ama o kadar sayfa okudum, o kadar menü inceledim sadece gözleme kısmı beni mahvetti:60:
Yanınada çayyyy ohhh.Afiyet olsun canım:34:

Canım hamileler girmesin bu sayfaya :1:

2011 eylül annesi aday adayısın demek ben de 2010 eylül annesiyim hadi inşllah eylül annesi olursun

İnşallah canım inşallahhhh:71:
Az sonra kan tahlili için hastaneye gideceğiz.Güzel haberlerle dönerim umarım.Dua edin bana kızlarrrr:34:

dün akşam bizde terbiyeli sulu köfte ve spagetti vardı. bugünde aynısı olacak yarın için zaten yemek yapmayacağım dışarıdayız inşallah...:52:

dünden sini kebabı ve pirinç pilavım var
bugün yanına makarna ilave ederim kızlarım çok seviyorlar
birde salata yoğurt yeter:6:
tatlı olarakda revani yaptım dolapta duruyor kimse yemiyor maalesef
tatlıya pek rağbet yok bizim evde:19:

bu akşam : kırmızı biberli ıspanak kavurması, tavada tavuk baget,roka salatası,turp var. çorba ve pilav türüne karar vermedim henüz.
afiyet olsun

dünden
-brüksel lahanası ve safranlı pilav (azar azar)
-burgu makarna

var ama öğlen bunlardan yersek akşama ne eklemeli :44:

bu akşam : kırmızı biberli ıspanak kavurması, tavada tavuk baget,roka salatası,turp var. çorba ve pilav türüne karar vermedim henüz.
afiyet olsun

tavada baget derken, bol yağda mı kızartıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz?:56:

ayy,nasıl yemekler yapıyorsunuz böyle maşallah:nazar:ne güzel detaylar var...ben o kadar bilemiyorum,standart şeyler oluyor genelde.bugün ne yapacağımı da bilmiyorum.
dün karnıbahar kızartması ve erişte yapmıştım...bugün için bi fikrim yok henüz.

akşama bayan misafirlerim var akşam çayı gibi birşey olacak
ee çalışınca menüyü sabah erkenden işe gelmeden hazırlamak gerekti
sabahın köründe yapabildiklerim
_sodalı börek ( hazırlandı buzdolbında bekleme aşamasında.. akşam işten eve gidince hemencecik pişirilecek :8:)
_kümbet pasta ( o da hazırlandı buzdolabında.. akşam ters çevrilip üzeri süslenecek :56: )
_ peynirli bohçalar ( işte bunlar pişmiş ve şişmiş olarak beklemekteler :1: )
_ turşulu mayonez soslu makarna yapıcam bi de gidince
yanında çayla birlikte biraz da hoş sohbet
ohhh miss :7:

hatunice afiyetler olsun şimdiden.ewt calısan oldummu ya aksamdan hazırlıcan ya sabahdan.bende dunden kalan yayla corbam var yemeklerım bıtttı dun aksam.dolapta sıgara böreklerım var kızartırım,yanına salata eklerım kahvaltılıklar ohh sıcacık cayla afiyetle yeriz eşimle:9:

Back
X