Valla bence yeşil yapraklı sebzelerden oluşan güzel bir salata gider.mantının yanına bende pek bişey bulamıyorum genelde.ama salatasızda yiyemiyorum![]()
salata yapıyım o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bence yeşil yapraklı sebzelerden oluşan güzel bir salata gider.mantının yanına bende pek bişey bulamıyorum genelde.ama salatasızda yiyemiyorum![]()
Mutfaktan şimdi çıktım ve tam pc başına oturmuştumki konuyu gördüm.Hemen menüyü sayayım
-Süzme mercimek çorbası
-Zeytinyağlı barbunya
-Yoğurtlu patlıcan salatası
-Yumurtalı kıymalı ıspanak kavurması
3 gündür hamilelik şüphesi ve heycanı ile sağlıklı beslenmek adına son günlerde bu tarz yemekler yapar oldumBüyük gün yarın.Kan tahlili sonuçundada hamileliğim resmiyet kazanırsa ooo daha ne vitamin menüleri yapıcam.Çok heycanlıyım çokkkk
![]()
bu arada yorgun savaşçı
o soslu makarnayı yapmakda kısmet olmadı o akşamda misafirim geldi menüm değişti![]()
Hihhh gözleme dedi birisiYoksa şimdiden aşermeyemi başladım ben:44:
Belkide psikolojik.Ama o kadar sayfa okudum, o kadar menü inceledim sadece gözleme kısmı beni mahvetti
Yanınada çayyyy ohhh.Afiyet olsun canım![]()
2011 eylül annesi aday adayısın demek ben de 2010 eylül annesiyim hadi inşllah eylül annesi olursun
Canım hamileler girmesin bu sayfaya![]()
bu akşam : kırmızı biberli ıspanak kavurması, tavada tavuk baget,roka salatası,turp var. çorba ve pilav türüne karar vermedim henüz.
afiyet olsun