- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğlen kıymalı ve peynirli börek vardı...
Akşama ise:
Kaşarlı domates çorbası
Sebzeli sulu köfte
Bezelyeli pilav
Domates salatalık söğüş
Ayran (Eşime)
Portakal suyu (Bana)
süt çorbası
karışık dolma
yoğurt
karnıyarıga bayılırımcanım patlıcan önemli..patlıcanların ince olsun mümkünse..değilse içi çiğ kalır bu sefer acımsı bir tat gelir ağzına..patlıcanları alacalı boyudan kes..ortadan ikiye böl.bıcakla üst kısma gelecek kısmına bir çizik at.kızart sonra o çizikleri iki çatal yardımıyla hafifçe ayır.hafifçe tuzla.patlıcanların hazır.başka bir tavada sogan et yaz olsa domates biber onları kavur.baharat tuz ekle.istersen maydonuzu bu aşamada at (ama en son iyice ölmesin) istersende içlerini doldurduktan sonra üstüne dök süs için.sonrasında hazırladıgın eti patlıcaların açtıgı kısımlarından doldur.başka bir kapta salçayı sulandır.onuda tencerene/ tepsine dök.ister fırında ister tencerede pişir.işte bu kadar
![]()
-zeytinyağlı barbunya
-kısır
-belki önden tarhana çorbası
sanada tşk ederim malum evde pc yok yeni gördüm msjı ama çok şükür yaptım ve de güzel oldu.bi arada barbunya yapmak istiyorum onu da ilk yapcam sen nasıl yaptın?
tşk ederim tatlım evde bilgisyar olmadığı için msj larınızı göremedim ama yaptım çok güzel oldu patlıcanı sevmeyen eşim bile yedi güzel olmuş dedi![]()
afiyet olsun..nedir süt çorbası ilk defa duydum:) ben karnıyarık yaptım
çok sevindm güzel olmasına ellerine sağlık
ayy ayy bayılırım süt çorbasına heleki annemin yaptıgına
dün akşam patatesi yedik..bugun;
nohut yemeği
cacık
salata