Akşama Ne Yemek Var ?

ezogelin çorba (üzerine kıtır ekmek yaptım)
fırında kıymalı beşamelli karnabahar
salata
annemden aşure

Dünden kalma nohutlu buğdaylı yuvalama çorbası ve fırında çipura :56:

Bu akşamki menüm şöyle olacak:
Tarhana çorbası
Sebzeli sulu köfte (Dünden)
Bezelyeli pilav (Dünden)
Domates soslu makarna
Cacık (Eşime)
Kola
Çikolatalı puding

bu akşam eşimin isteği üzerine fast food takılıcaz
ev yapımı hamburger
patates kızartması
rus saltası
kola
üstünede meyve...

karnıyarıga bayılırım :56: canım patlıcan önemli..patlıcanların ince olsun mümkünse..değilse içi çiğ kalır bu sefer acımsı bir tat gelir ağzına..patlıcanları alacalı boyudan kes..ortadan ikiye böl.bıcakla üst kısma gelecek kısmına bir çizik at.kızart sonra o çizikleri iki çatal yardımıyla hafifçe ayır.hafifçe tuzla.patlıcanların hazır.başka bir tavada sogan et yaz olsa domates biber onları kavur.baharat tuz ekle.istersen maydonuzu bu aşamada at (ama en son iyice ölmesin) istersende içlerini doldurduktan sonra üstüne dök süs için.sonrasında hazırladıgın eti patlıcaların açtıgı kısımlarından doldur.başka bir kapta salçayı sulandır.onuda tencerene/ tepsine dök.ister fırında ister tencerede pişir.işte bu kadar:16:

tşk ederim tatlım evde bilgisyar olmadığı için msj larınızı göremedim ama yaptım çok güzel oldu patlıcanı sevmeyen eşim bile yedi güzel olmuş dedi:52:

dün akşam lahana sardım tereyağlı
dünden ıspanak yemeğim var
birde zeytinyağlı taze fasülyem var ohh maşallah daha ne olsunn

bendede tarhana çorba ve etli biber dolması var tabi biberler deep freezeden.bide bişey sorcam çok alakasız ama kızımın yatağına bariyer almak istiyoruz bilgisi olan varmı

tşk ederim tatlım evde bilgisyar olmadığı için msj larınızı göremedim ama yaptım çok güzel oldu patlıcanı sevmeyen eşim bile yedi güzel olmuş dedi:52:

çok sevindm güzel olmasına ellerine sağlık:16:

afiyet olsun..nedir süt çorbası ilk defa duydum:) ben karnıyarık yaptım

ayy ayy bayılırım süt çorbasına heleki annemin yaptıgına :56:

dün akşam patatesi yedik..bugun;
nohut yemeği
cacık
salata

Son düzenleme:
Back
X