Akşama Ne Yemek Var ?

Balık çorbası...
güveçte deniz mahsullerii...
mevsim salatası....
1 duble aslan sütü aşkıma
1 duble sek cola bana

tabiii ben yapmıcam bugunnn dışardayız

Köydeyim babaannem sarma sarıyor :)
Onun dışında sebze çorbası ve mantarlı börek yapılacak :)

dünden trahna çorbasııı

patetes oturrması kıymalıı

bulgur pilavıı.........,bide yanınaa bi tatlı yapcam.akşam resmini çeker koyarımm

bende bugüün karnıyarık prinç pilavı ve cacık yapıyorum :)bide tatlı olarak kestane şekeri yapıyorum bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum tadıını.Prenses peri börekte harika görünüyor.Ellerine sağlık

göknurum teşekkür ederim bu defa bulgur pilavı yok

Son düzenleme:
göknurum teşekkür ederim bu defa bulgur pilavı yok

D:ben hiç bozuntuya vermemiştim amaa.Böreği görünce şok oldum zaten:)bakıyorum nik doğru ama börek var şaşırdım yani.Hemen yanındaki menüne baktım yok bulgur pilavı yook.Baya bir gelişme var diyorsun yani.ee sonunda kocişin dayanamadı isyan bayrağıı çekti çok acımıştık kocana zaten biliyorsun

okuyanda yanlış anlayacak şimdi..beni yemek yapmaz sanacak ama işin garip olan tarafı o zaman evdeydim çarşı pazar gezmekten yemek yapmaz bulgur pilavıyla geçiştirirdim.şimdi çalışıyorum.işten çıkıp saat 19,00 dan sonra börek döşüyorum.var bir terslık ama çözemedim

bu dediklerini evlendikten hemen ertesi günü yapıyordun dimi :):) alemsiiiin sen kız alemsin.Ben biliyom seni neler yapacağını şekerim.

kuru fasülye-pilav-salata..
tiramisu..

bolu usulü patates çorbası
z.yağlı bamya yemeği
kaşarlı mantar
etli beyaz lahana sarması(komşuda pişti bizede düştü )
çayın yanına portakallı kek

bu arada suböreği harika görünüyor prensesperi ellerine sağlık

kremalı tavuk çorbası(hazır)
mantı
baklava bide
annemden (gün vardı bugün )
kıymalı poğaça
peynirli börek
browni
nişastalı kurabiye

pumpum çorbası(dünden)
ekmek mantısı
kıymalı ıspanak(dünden)
bir de brownie cheesecake yapacağım daha..

herkese afiyet olsun..

derincim halanın elelrine saglık harikaa çok güzel görüntüsü var tadı nasıldı:)

bide tarifi nedier bu pastanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…