patateside biraz kırmızı tos biber, pul biber ve az tuzla harmanlayıp poşete koyuyorum tabi öncesinde fırın poşetini az unluyorum, koyuyorum brokoli poşetiyle yanyana borcamda tadları karışmadan pişiyor, çok kolay kızlar
patatesi fırında bende öyle yapıyorum çok güzel oluyor..ama brokoli de eklersek kokusu patateslere sinmezmi??
[kalan]domatesli şehriye çorbası
patates köfte kızartması
yoğurt
tiramusu
ayrı ayrı poşetlerde aynı borcam tepsisine koyuyorum duygucum tatları kokuları karışmıyor böylelikle:81:
canımm geçmiş olsun
ben senin menüleri her zaman çok sevmişimdir biliyo musun..
kısır,mercimek köftesi,brokoli,balık,brüksel lahanası,kereviz vs vs..
damak tadıma çok uyuyo bunlar
ellere sağlık
maalesef yaşam boyu sürecek bir durum canım, gizli şeker var, diyabete dönüşmemesi için çok dikkat etmem gerekiyor, ilaç tedavisiyle birlikte...
gördüğün yemekler de buna uygun en sevdiklerim o yüzden dön dön aynı şeyler etrafında dönüyorum. eskiden makarna çeşitlerimle harikalar yaratıp, mantı vazgeçilmez yemeğimken artık kırk yılda birpatates ve pirinç pilavı da yasaklı listesinde olduğundan baş sıralarda, yemek düşünmek iyice çileden çıkarıyor insanı
maalesef yaşam boyu sürecek bir durum canım, gizli şeker var, diyabete dönüşmemesi için çok dikkat etmem gerekiyor, ilaç tedavisiyle birlikte...
gördüğün yemekler de buna uygun en sevdiklerim o yüzden dön dön aynı şeyler etrafında dönüyorum. eskiden makarna çeşitlerimle harikalar yaratıp, mantı vazgeçilmez yemeğimken artık kırk yılda birpatates ve pirinç pilavı da yasaklı listesinde olduğundan baş sıralarda, yemek düşünmek iyice çileden çıkarıyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?