Akşama Ne Yemek Var ?

mercimek çorbası
makarna salatası
fırında tavuk sebzeliiii
kola

h,mm deniz urunleri aldim dondurulmus midye, kalamar, istakoz, yengec onlari mantar ile pisiricem spagetti yanina olduda bitti :) kolaya kactim bugun..

mercimekli köfte
peynirli puaça
mini pizza
patetsli gül böreği
haşhaşlı tatlı
çay
misafir vardı onlardan kalanını yedik

sende sağol canımm

bende izmir köfte ve pilav pişireyim..
ama yarın manava gidicem tabii,bakla ve semizotu almaya

alın, pişirin, yiyin, afiyetlenin kızlaar artık yemeklik alırken ve yaparken hep bu topic geliyor aklıma, bakla çıkmış ya misal, diyorum daha pazardayken topiğe yazayım da arkadaşlar da mevsimini kaçırmasın ne yalan söyleyeyim bazen tam zamanını kaçırırız annemle sebzelerin yanar dururuz sonra kışın sebze bulmakta çok zorlanınca her sebzenin değerini daha bi bilir oluyor insan

redlightçım sevindim senin adına da, benim baklayla barışan arkadaşlar gibi şanslılardansın, bana ilk defa bi arkadaşım annesinin sıcak yaptığını söylediğinde dalga geçiyor sanmıştım :18: lisedeydim o zamanlar ve tabii bilmiyordum yemeklerin bu kadar farklı piştiğini hep bizimkiler gibi yapar herkes sanıyordum

hangi mantıdan kullanıyosun cnm yani marka falan. bide kızlar sarma yapmak istiyorum ama güzel yaprak bulamıyorum marketlerde

yufkacımızda ev yapımı mantı satılıyor lolita, dondurulmuş olarak, yıllardır zaten yufkacımız güvendiğimiz yer olunca rahatlıkla alıyoruz,

bu arada kızlar, smeagol'ün dediği gibi biz de yaprağı hep pazardan alırız, yaprakçımız var hep ondan alırız, salamura tabii ki bütün kış sonra taze oluyor yazın

h,mm deniz urunleri aldim dondurulmus midye, kalamar, istakoz, yengec onlari mantar ile pisiricem spagetti yanina olduda bitti :) kolaya kactim bugun..

tr'de değilsin sanırım, bu kadar kolay bulabildiğine göre bunları istakoz hiç yemedim sanırım ama diğerleri, özellikle en kolay ulaşılan midye ve kalamara bayılırım ama tek sorunum kendim pişiremem, yiyiciyim yani, denizden babam çıksa yerimcilerdenim de diyebilirim

domates çorbası
tavuklu bezelye
pilav
közlenmiş kırmızı biber
mercimekli köfte

Cumartesi akşamından beri midem çok rahatsız yerimden dahi kalkamıyorum...
Dün eşim lahmacun aldı...
Bugün de pek yemek yapacak halde değilim

ben bakla almaya gidiyorum

derincim,geçmiş olsun kuzum,ıhlamur iç istersen miden için.. nane limon yada..

geçmiş olsun hayırdır???

ne zamandır bakamıyordum akşama da fırında balık karnıbahar ograten ve salata var bu arada

çok geçmiş olsun canım. benim bu akşamki menüm;
zeytinyağlı pırasa
yoğurtlu közlenmiş biber
kola

canım benim ne oldu sana:2:
bi doktora gözükseydin geçici bira rahatsızlık olsa 1 günde geçerdi.günlerdir miğdenin ağrıması bir yerde sorun olduğunu gösterir bi muane olsaydın keşke miğde ilaçları çok rahatlatıyo insanı bir ara benimde ağrıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…