h,mm deniz urunleri aldim dondurulmus midye, kalamar, istakoz, yengec onlari mantar ile pisiricem spagetti yanina olduda bitti :) kolaya kactim bugun..
Yaprağın iyisini pazarlarda bulabilirsin ancak..
pazara gelmişmidir acaba :26:
sende sağol canımm
bende izmir köfte ve pilav pişireyim..
ama yarın manava gidicem tabii,bakla ve semizotu almaya
yarın ilk işim bakla ve semizotu almak olacak meg arkadaşım gibi ,ne kadar çok bahsetmişsiniz canım çekti,aslında eskiden sevmezdim baklayı ama bir arkadaşımda zeytinyağlı ve sarımsaklı yoğurtla yiyene kadar,gerçekten çok lezzetli ,İnşallah yarın pişirebilirim.....
hangi mantıdan kullanıyosun cnm yani marka falan. bide kızlar sarma yapmak istiyorum ama güzel yaprak bulamıyorum marketlerde
kayseri mantısı diye satılandan alıyorum ben..
aslında eski oturduğum yerde bi kasap vardı ve kasabın eşi açıyodu mantıyı,ondan alırdım haftada bir kere..muhteşemdi lezzeti..
bende iyi yaprak bulamıyorum sarma için.. bu aralar pazı sarması yapıyorum bi de..
h,mm deniz urunleri aldim dondurulmus midye, kalamar, istakoz, yengec onlari mantar ile pisiricem spagetti yanina olduda bitti :) kolaya kactim bugun..
Cumartesi akşamından beri midem çok rahatsız yerimden dahi kalkamıyorum...
Dün eşim lahmacun aldı...
Bugün de pek yemek yapacak halde değilim
Cumartesi akşamından beri midem çok rahatsız yerimden dahi kalkamıyorum...
canım benim ne oldu sana:2:Cumartesi akşamından beri midem çok rahatsız yerimden dahi kalkamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?