Akşama Ne Yemek Var ?

Domates çorbası
Etli ,acılı ,bol yeşil biberli kuru fasülye
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata
Yoğurt
Çayın yanına üzümlü kek

öğlen yemezsek zeytinyağlı bakla var ama baklayı öğlen yiyesim var nedense

akşama bi kaçamak hakkı kullanıp hazır ev yapımı mantı mı yesek acep:44::44:

sen dereotlu,bol yoğurtlu bakla mı dedin yoksaaa çok hafif,çok leziz

e öğlen bakla yersen,akşam bir porsiyon mantıyı rahatlıkla yiyebilirsin bence canımm

sen dereotlu,bol yoğurtlu bakla mı dedin yoksaaa çok hafif,çok leziz

e öğlen bakla yersen,akşam bir porsiyon mantıyı rahatlıkla yiyebilirsin bence canımm

eveettt, soğuk yenen o enfes hafif bakladan(kaç kişiyi aileleri sıcak yapıp, yoğurtsuz önlerine koydukları için nefret ettikleri baklaya yakınlaştırdım bir bilsen)

evet evet, şekerime dikkat ettiğim bu yemekten sonra bence de hak etttiiiimmm sağ olasın megcimm

sende sağol canımm

bende izmir köfte ve pilav pişireyim..
ama yarın manava gidicem tabii,bakla ve semizotu almaya

hangi mantıdan kullanıyosun cnm yani marka falan. bide kızlar sarma yapmak istiyorum ama güzel yaprak bulamıyorum marketlerde

kayseri mantısı diye satılandan alıyorum ben..
aslında eski oturduğum yerde bi kasap vardı ve kasabın eşi açıyodu mantıyı,ondan alırdım haftada bir kere..muhteşemdi lezzeti..
bende iyi yaprak bulamıyorum sarma için.. bu aralar pazı sarması yapıyorum bi de..

Son düzenleme:
tarhana çorbası
yumurtalı ıspanak
salata-yoğurt
çayın yanına acıbadem kurabiyesi

yarın ilk işim bakla ve semizotu almak olacak meg arkadaşım gibi,ne kadar çok bahsetmişsiniz canım çekti,aslında eskiden sevmezdim baklayı ama bir arkadaşımda zeytinyağlı ve sarımsaklı yoğurtla yiyene kadar,gerçekten çok lezzetli,İnşallah yarın pişirebilirim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…