ayy ben de lahmacun yapıcam bugün, ilk defa hem de, şans dileyin yapabilirim umarım
kolay gelsin, iyi şanslar.
ama biz hazır almıştık lahmacunu, acil durum hızırımızdır kendisi, evde yemek ve bizde enerji ve sabır olmayınca hemen geliveriyoru sağ olsun
yorgun savaşçı,
bi forumda diyabete neden olabilecek bi hastalıkla yaşadığını öğrendim, ben de insüline bağımlı diyabetliyim... yemek yapmak ne yapacağını düşünmek çok zor gerçkten, bu nedenle ben genelde yememeyi tercih ediyorum, risk almaktansa
kolay gelsin bize...
ve ne yemek yapsam diye düşünenlere.
dünden kalan lahmacun var bizde, yanına da cacık
aslında şeker sorunu olanlara yönelik ayrı bir topic de lazım, bir arkadaş eşi için açmıştı ama çok ziyaret eden olmadı orayı maalesef.
benim gizli diyabet, pre diyabet dönemine adım attı sorunum. ancak bazen hipoglisemi oluşuyor eskisi gibi yani insülin direncindeki gibi bazense özellikle stresle şekerim fırlıyor.
sen insülin kullanıyorsan ölçüm yapıyorsundur ve kesinlikle çoğu gibi azı da tehlikeli bilirsin hipoglisemiye neden olabilir. lütfen dikkatli ol, sen de! bak cacık karbonhidratı dengeleyeceği için sağlıklı bir seçim meselaben de ilacımı ihmal etmemeye çalışıyorum özellikle yasaklılardan yemek zorunda kalınca ya da canım isteyince
bugün
-etli yaprak sarması
-yoğurt
evet, ölçüm yapıyorum istemesem de.. hipoglisemi ve hiperglisemi çok yaşıyorum, ayarlamak çok zoridare ediyorum napiyim. zaten zararlı bişey yediğim zaman vicdanen kötü oluyorum, pişmanlık kaplıyor içimi, ve hastalığım sürekli aklımda oluyor. millet hapur hupur yiyor, "ay bu yenmez mi şu yenmez mi, azıcık ye bişey olmaz..." cümleleri beni deli ediyor aynı zamanda üzüyor
sen de dikkat et lütfen. işimiz zor ama imkansız değil
evet, ölçüm yapıyorum istemesem de.. hipoglisemi ve hiperglisemi çok yaşıyorum, ayarlamak çok zoridare ediyorum napiyim. zaten zararlı bişey yediğim zaman vicdanen kötü oluyorum, pişmanlık kaplıyor içimi, ve hastalığım sürekli aklımda oluyor. millet hapur hupur yiyor, "ay bu yenmez mi şu yenmez mi, azıcık ye bişey olmaz..." cümleleri beni deli ediyor aynı zamanda üzüyor
sen de dikkat et lütfen. işimiz zor ama imkansız değil
Kürdan kebabı (Dünden)
Pilav (Dünden)
Yeşil fasulye kavurması
Salata
Cacık
İrmik helvası
Meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?