- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
ye bacım ye, ben 19 kilo almıştım, hepsini verdim de geri gitmeye başladım ,
ama aklımda mantı kaldı biliyomusun, çok mantı istiyodu canım, bi kere yiyebildim, kilo yapar diye, keşke diyorum yeseymişim
kız kaç aylık hamilesin sen bakiim,ben iki doğum yaptım arka arkaya ,yani ilk bebişim kucağımda 3 aylıkken ikinciye gebe kalmışım,hoop 9ay sonra kızım geldi dünyaya bende homiligırltlak yer dururdum valla 62kiloydum evlendiğimde doğumlardan sonra 76.600 olmuşumda haberim yok hele kızım 6 aylık olunca tartıda bi baktım anaaa 80kilo olmuşum yaw naptım ben böyle dedim dank etti çok sağlıksız biçimde beslenmişim ama en kötüsüde gece çok yerdim herşey aburcuburdur koladır,neyse 4-5 ayda verdim 14 kilo hedefime az kaldı şükür 2 bebişim yanıma kar kaılıcak 62ye düştüğümde gitsin kilolar,,sende istediğini ye ama geceleri yeme sakın sana tavsiyem canım ben pişmanım
şimdi ye yavrum ye kim tutar seni acısını çıkarrrr
Eki Görüntüle 217271
buda dun yapmış olduğum
un kurabıyesı (şirktte yaptm =)
1 paket margarin(oda sıcaklığında)
1 su bardağı pudra şekeri
yarım paket vanilya
4 su bardağı un
hamuru hazırladıktan sonra masanın üzerinde istedim kalınlığa göre açtım .üzerine çatalla uzun çizgiler çektim.sonra bıçak yardımıyla şeritler kestim. sonra o şeritleride verev verev kestim( baklava dilimi gibi) pişirdikten sonra pudraşekeri ile servis edeblirsiniz. afiyet olsun
henüz karar vermedim ama size belki fikir olur yazayım.
!. menü: menemen kahvaltılık çay
2.menü: patlıcanlı tavuk yemeği pirinç pilavı yoğurt
3.menü: fırında patates-tavuk makarna
ay aslında kısır da yapabilirim yanına ayrannn
ayy benım palnlar gene değşti misifrlerim yemeğe geliooo
çorba ( mercimek)
etli türlü
fırında patatesli tavuk
pilav
sallata
yaprak sarma
başka pratik ne yapabilirim bunların yanına acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?