Akşama Ne Yemek Var ?

Kabak çorbası
Karışık kızartma(patlıcan patates biber) üzeri için ayrı olarak domates sos hazırlıcam.

ellerine sağlık canım

çok güzel olmuş..

cnm teşekkür ederim =)

off saat 1 olsada kaçsam =( normlade 15:30da çıkıyorum ama bugn kimse yok patronun oğlu var oda ben çıkmadan çıksa süper olcak . hemen eve gidip yemklerimi hazırlamaya başlamalıyım
of çalışırken misafir ağırlamayı sevmıyorum karnımda ağrıyor =(
böle emrivaki yapmasalardı keşke off bilseydim dün akşamdan ön hazırlklarımı yapardım eve gidincede rht rht hazırlanırdım

Son düzenleme:
pilav
kıymalı patetes bezelye karışık yemek
büyük ihtimalle tatlı yerine karpuz

yogurtlu semızotu
yada yogurtlu kabak kavurması olabılır

semiz otum çok az var onu kçk bi salta taban yoğurtlyı p koyacağım
1 tanede kabağım var 2 havuçlada onu kavuracağım yoğurlu yapacağım. az az olucak ama onlarıda düşündüm cnm çok sağol

kızarmış tavuk
çıtır kaşarlı simit (annem yapıp göndericek)
salata
muzlu-çikolatalı pasta
karpuz

barbunya.... biber dolması.... çoban salatası... yoğurt.... vede sevgili sitemizden alıp bugün ilk kez yaptığım KREM ŞANTİLİ KUABİYE..... iyiki varsın KADINLAR KULÜBÜ....

Yalancı enginarı ilk defa duydum tarifini verirmisin acaba bende yapmak isterim çok merak ettim şimdiden teşekkürler

canım patesleri haşlıyosun el blandırın varsa geçiriyosun yada ezicinle eziyosun iyce sonradereotu ve maydonoz tuzda ekliyosun onu elinde yuvarlıyosun ve içini kaşıkla oyorsun en sonada garnitürler varya hazır oonu az suda haşlıyosun borcama diziyosun üzerlerine bolca serp en sütede sarımsaklı yogurtla servis ett..kolay gelsin

Çok teşekkür ederim en kısa zamanda deniycem.

tel sehriyeli pilav
haslanmis tavuk
salata
karbuz ve ayrann
arkadaslar bu saattemi yiyeceksin demeyin cunku burda aksam 5 bucuk daha yapacagim

bugunn cok rahatımm kızlarr... sabah kahvaltıya gttık..
oglenn alt katımızda esımın kuzenı oturuyoo onlarda atstırmlık bıseler yedık..
aksamda kayınvalıdem cagrdı yemegeee mecbur gtcez... menuyu bılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…