Akşama Ne Yemek Var ?

közlenmiş patlıcan, biber salatası
ızgara tavuk
patates kızartması

dondurma, yemekten 2 saat sonra falan, yoksa yiyemeyiz ki :)

Kayınpederim geliyo akşama, Mangal partisi var. Bu sayede yemek yapmaktan kurtulmuş oluyorum ben de. Bi salata yeter :)

yoğurtlu arpa şehriye çorbası
köfte
kırmızı-yeşil biber sote
cacık
karışık yeşillik

dondurma+ kiraz

eşsiz lezzetiyle gönüllere taht kuran 'tavuklu bezelye yemeği'
sofraların vazgeçilmezi,soslu makarna
ve son olarak;
altarnatif lezzet arayan eşlerin kurtarıcısı pizza ve kola..

Son düzenleme:
Bugün annemle kızkardeşim geliyor memleketten yanıma 15 gün rahatım bu akşam ki yaptığım son yemek ise

zeytinyağlı biber dolması(taze nane.taze dereotu ile)
zeytinyağlı yaprak sarma
taze fasulye
bunlar hazır olanlar eve gidincede makarna ve salata yapacağım inş.nasıl yoldan geleni doyurur değilmi kızlar menü??

Kızlar ben yeni evliyim bana da bi fikir verin soslu parça tavuğum var dolapta fırında nasıl yapim ben onu?

BİDE BULGUR PİLAVI NASIL LEZZETLİ OLUR NASIL YAPILIR?

Son düzenleme:
Kızlar ben yeni evliyim bana da bi fikir verin soslu parça tavuğum var dolapta fırında nasıl yapim ben onu?

BİDE BULGUR PİLAVI NASIL LEZZETLİ OLUR NASIL YAPILIR?

fırın poşetinde yapabilirsin cnm yumuşacık olur
bide bulgur pilavını nasıl yapmak istiyosun mesela domatesli mi,şehriyeli mi,veya başka çeşit mi

fırın poşetinde yapabilirsin cnm yumuşacık olur
bide bulgur pilavını nasıl yapmak istiyosun mesela domatesli mi,şehriyeli mi,veya başka çeşit mi

somatesli biberli yemiştim bi kere güzeldi nasıl yapılır o ? Bide eşim poşette sevmiyo kiiiiii :44:

Valla arada bir,Gün yemekleri menüsü çıkarırım sizde tavsiye ederim o tarz yiyecekler yemek için bi yerde gün olsunda yesek diye beklemeye gerek yok eşinizde severse buda bi öneri
KOL BÖREĞİ
PATATES SALATASI
ZEYTİN YAĞLI SARMA
PİSKÜVÜT :)))) TATLIM var akşama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…