Akşama Ne Yemek Var ?

koy kizartmasi nasil oluyor tarif edermisiniz lutfen. artik nasil birseyse isminden bile cok canim cekti hamis halimle

Ya canım beni yanlış anlama,hamileler girmesin bu topice yaa,biz düşünemiyoruz 1001 çeşit yemek yazıyoruz..Haliyle canınız çeker..

Konu kapatılamayacağına göre sizler şimdilik girmeyin canım bir tek sana değil bütün hamilelere söylüyorum..

Ben bu konuda çok hassasım karşı komşum hamileydi,kokmayacak birşey bile yapsam hemen bir tabak götürürdüm..

9 ay kadına yemek taşıdım,tabaklarımın yarısı oradaydı..

Hamile kadın bulaşık suyunu bile umarmış..Ne olur yapmayın kendinize..

Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım..

koy kizartmasi nasil oluyor tarif edermisiniz lutfen. artik nasil birseyse isminden bile cok canim cekti hamis halimle

canım patates,kabak,patlıcan(bunlar küp küp dogranacak) ve biberi kızartıyorsun bir tencereye alıyorsun.ayrı bir tencereye bol domatesi rendeliyorsun.biraz çevirdikten sonra kızarttıklarımızı da koyup kavuruyorsun. bi 5 dk kadar.diğer kızartmadan farklı tarafı domatesle kavurdugun için domates sosla kızarttıklarımız özleşiyor.daha bir lezzetli oluyor.üzerine tabiki sarımsaklı yogurt

günaydın hanımlar sabah sabah yazayım dedım =)

dunden makarnam ve semizotu yemeğim var =) kociş evde öğlen yer bunlardan die düşünüyorum
bugun pizza yapacağım (fırından alıcam hamuru =) , kek ve çay =)

sarma ve yogurt

sarmayı hep etli yapmıstım.bugun ilk defa zeytinyaglı deneyeceğim.içimi hazırladım bekliyor.umarım güzel olur

mercimek corbasi
kabak mucveri
karpuz
icecekkk
yesillik
acemiiii sofrasi anca bu kadar

yemek konusunda kendime pek guvenemiyorum iyi moral oldu bu insALLAH TADIDA GUZELDIR

aslında bende evlendiğim ilk aylar yemek konusunda pek bilgim olmadığı için güvenemezdim ama ii kötü yapardım ,ama şimdi öylemi ne istersem yapabiliyorum gayet lezzetli olarak insan deneyerek öğrenir bunu unutma,ben ne iğrenç yemekler yapardım helede mercimek çorbasını öyle sulu yaparmışımki valla dibinden alınca mercimek olduğu anlaşılıyodu

çorba
pilav + köfte
çoban salatası
tiramisu
meyve suyu
(ilk defa yemek yaptım hergün kurur kurur sandwiç isyan ettim kendime )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…