Akşama Ne Yemek Var ?

etli patetes yemeği

yoğurtlu makarna

közlenmiş patlıcan

yeşil salata

yoğurt

karpuz

kalkıncada 1bardak yeşil çay

Mangal yaptık kayınvalidemler ve eltimlerle
közde domates, biber, patlıcan
süğüş salata
kola
üzüm
sonra da çay

karışık kızartma atates kabak havuc patlıcan ek olarak farklı tabakta köy biberlerini kızartıp koydum kızartmanın üstüne sarımsaklı domates sosu yogurt ve yanında da patatesli börek vardı
herkesin ramazanı hayırlı olsun nice güzel ramazanlara iftarlara sahurlara inşallah allah olmayanlarada versin

Son düzenleme:

bizde de karışık kızartma denir havuç kabak patates patlıcan küp küp dogranır domates sosu yapılır domates rendelenir içine sarımsak ezilir kızartma bitince sosu tavada ceviririz çiğliğini alana kadar sonra kızartmaların üstüne dökeriz sosta sarımsak oldugu için yogurt sade olur
herkese afiyet olsun

Son düzenleme:
günaydın hanımlar =)

bugun yemek
domates çorbası
kabak yemeği
makarna
yoğurtlu semızotu saltası
meşrubat

bana ilham verdin.. kendinden geçmek üzere olan kabaklarım vardı.. dur benede kabak yemeği yapayım.. pirinçli yapıyorum ben salça yerine domates rendesi sarımsak dereotu felan koyuyorum içine..
eee çorba olarakta domates çorbası.. senin menünüyü kaptım bugün

corba ,tarhana veya mercımek
karısık zeytınyaglı dolma ,( bıber ,patlıcan,patates,sogan )
yogurt
yaş pasta
kola

İftarda sadece 2 kişiyiz...Eşim ve ben...

Menümde şöyle ;

Soğuk ayran aşı çorbası (bu sıcakta en uygununun bu olduğunu düşündüm)
Özel soslu tavuk kavurma ( Hafif bir yemek )
Pirinç pilavı
Yeşil mercimek salatası
Vişne kompostosu...

Bol su...

afiyet olsun cnm ilham verebildimse ne mutlu bana =) bende salça koymuyorum bu sfrkını pirinçsiz yaptım =) normlde pirinç
kıyma ve dereotu eklıyodum =) ama busfrkı soğuk yemek zeytınyağlı kabak bayıldı =)=)

cnm tavuklarının özel sosunu merak ettım nasıl yapıosun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…