Akşama Ne Yemek Var ?

Köfte demisken, Almanlar köfte icin

Sogani rendelemek yerine yemeklik dograyarak ete karistiriyorlar

Ve en önemli maddesi MUSKAT ( Toz cekilmis ya da muskat alip cok kücük bölmesi olan rendeden kendiniz rendeleyebilirsiniz)

Baharat olarak sadece Karabiber, muskat, pul biber...

Gerisi ayni bizim yaptigimiz gibi zaten...

Bir de biraz daha büyük sekiller veriyorlar http://1.bp.blogspot.com/_GWXh3BB4lOk/TL4QPwTjphI/AAAAAAAAADo/7K7wQR6ZNa4/s1600/DSCN2921.JPG

Denemek isteyenler icin

ben kıymalı, domatesli, yoğurtlu - sarımsaklı makarna yapıcam galiba

tatlı niyetine - muz, kivi, kayısı, erik
meyve salatası yapsam aslında

Daha ne olsun :)

Şu fırın makarnayı bi ben beceremiyorum Beşamel sosu kendim yapayım dedim olmadı, hazır aldım olmadı hamur gibi oldu

Neden hamur gibi oldu acaba,

Bir de su tarifi dene istersen ben hep bununla yaparim :

1 çorba kaşığı un
1/2 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
2 su bardağı süt
Beşamel Sos Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri bu siteden...

Cok fazla mi pisiriyorsun acaba?

O süt tadı ağzıma geliyo sürekli belki o yüzden hamur gibi oluyo bi de bunu deneyeyim bakalım

saol cnm.

Rica ederim bir de topaklanmamasi cok önemli, besamel sosu ilk yaptigimda sanirim ben kasik kullanmistim olmamisti. TEL CIRPICI ile hizli hizli karistirmak lazim...Sütü de yavas yavas akitmak lazim...

Umarim ise yarar! :)

canımcım ben süt yoğurt yumurta yağ ve peynirle yapıyorum hepsini çırpıyorum haşlanmış makarnayla karıştırıp fırına atıyorum

Rica ederim bir de topaklanmamasi cok önemli, besamel sosu ilk yaptigimda sanirim ben kasik kullanmistim olmamisti. TEL CIRPICI ile hizli hizli karistirmak lazim...Sütü de yavas yavas akitmak lazim...

Umarim ise yarar! :)

Saolun kızlar yaa ikisini de ayrı ayrı denicem :) Elinize sağlık

Kizlar ben gecen ilk kez lazanya yaptigimda ilk kez de besamel sosu yapmis oldum tabi..
Hic dikkat etmedim topaklanir bilmem ne diye..
Eger hamur gibi oluyosa ununu cok koyuyosundur canim..
Ben 2 yemek kasigi yereyag,2 yemek kasigi silkeleme un,2 su bardagi sut kullandim.. Cok guzel oldu.. Birazda tuz ve azicik karabiber..

yagda unu iyice kavur,sonra sutuazar azar ekle.. Telle karistir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…