Akşama Ne Yemek Var ?

Tavuklu biber dolmayı ilk kez duydum.

Normal dolma içine kıyma yerine tavuk kıyma mı koyuyorsun yoksa bambaşka birşey mi bu yemek?

Evet Parkon tavuk gögsü ekliyorum..

Yani söyle ki:

Aldigim tavuk gögsünü orta boydan biraz daha kücük kücük dogruyorum..( tavuk kiymasi satiliyormus aslinda bilmiyordum ya da robotu olanlar robota atiyormus)

Bir tavada yag, tuz, iki normal sogan, minik kesilmis ya da rendelenmis havuc, maydanoz, (istege göre kücük dogranmis mantar) ekleyip bu malzemeler ölünce, icine tavuklari atiyorum onu da pisiriyorum, sonra dogradigim kücük domatesleri ve sarmisaklari ekliyorum ve cok az da salca...

Az daha pisirip,bu karisimi bir kaseye alip, üzerine biraz zeytinyagi gezdirip kekik ve az karabiber döküp karistiriyorum....

Ben su biberleri kullaniyorum :

http://www.colourbox.com/preview/28...eat-rice-onion-and-parsley-on-white-plate.jpg

Daha iri olduklari icin güzel doluyorlar..Yesil biber sevenler de en irisinden secsinler..

Önceden suda kisa bir süre icin pisirdigim biberleri bu malzeme ile doldurup, üzerinde rendelenmis kasar peyniri dökerek, borcamin icinde de 1 2 bardak su dökerek firina veriyorum...

Kasarlari kizarinca firindan aliyorum...

Afiyet olsun

Son düzenleme:

Harika bir yemek gibi geldi.hafta sonu deniyeceğim.sağol canım.

E süpermiş bu.
En kısa zamanda denemesini yapacağım.:)

Bu arada akşama
Soğuk yoğurt çorbası
Salata
Pirinçli kabak
Zeytin yağlı fasulye var.

taze fasulye
pilav
yogurt
ve birde hamur acmaya üşenmezsem pirasali börek
kola
tatli yapmiyorum esim yemekten sonra gidecek

nohut yemeği
pilav
şekerpare
dünkü yemekler bunlar.bugünde yicez mecbur.hiç yemek yapasım yoktu zaten.ders çalıştım bugün.

birazdan sezar salata yapıcam dünden beri çok canım istiyordu
yanında sınırsız kola:)
üstünede dondurmaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…