Akşama Ne Yemek Var ?

Annemler gelmezse
İmambayildi
Pilav
Cacik
Kereviz salatasi

Bugun tatli kek gibi bizi yapmicam her aksam tatli tatli sisicem dondurma meyleyle hallederim o ihtiyaci:52:

Eger gelirlerse degisir onuda yazarim:46:

merhaba hanımlar

akşam menüm

tarhana çorbası
köfte
makarna
vişne kompostosu
yoğurt
domates-salatalık

Son düzenleme:
Tarhana çorbası
Arpa şehriyeli pilav
Kuru fasülye
Köfte
Domates
Tandır ekmeği (Kendim yaptım)
Patates kızartması + Közlenmiş biber
Ayran

Son düzenleyen: Moderatör:
her akşam bugün ne yapsam demekkten düşünmekten bunaldım:)
eşim öyle seçiciki anlatamam size asla sebze ağzına sürmez sulu yemekleri sevmez, 2 çeşit çorbadan başka çorba yemez, prinçten başka pilav çeşidi yemez, makarnayı sadece kıymalı tüketir, dolma, sarma yemez salata 2 kaşıktan fazla yemez :)) oda mevsim salatasıı napıcam bilmiorum hergünde hergünde pilav et olmassı inannın kendime sebze pişiremiorum o yemio die:))
benim gibi olanlar akşam menülerinizi azarmısınız fikir edineyim

şehriyeli domates çorbası
hindi etli bamya
sebzeli bulgur pilavı
göbek salata
kavun,üzüm
tatlım yok yaparmıyım bilmiyorum
dondurma yeriz sanırım

akdeniz yöresinde yazın ortasında kuru fasülye yenmez çorba yenmez kısır türü patates kızartması domates soslu meyhane pilavı bunlar gelde sevilen menüler birde menemen gayet doğal en iyisi şu hazı gıadalrdan uzak urmak olabildiğince ama benim favorim sütlü macır çorbası

Ayy dun dedim kahvalti yapicaz eve gidince bir suru birseyler hazirladim ve yoruldum. Bugun gercekten hic birsey yapmiycam sadece kahvalti yapicaz iste o kadar. :1:

eşim ramazandan sonra karar aldı

önceden öğle yemeği yemez akşam yemeği yerdi

şimdi öğle yemeği yiyiyor akşam yemeği yemiyor

akşam menümü sadece kendim ve çocuklar için hazırlıyorum :34:

kremalı mantar çorbası(hazır değil kendim yapıyorum)-ev yapımı karışık pizza-kola-elmalı tarçınlı kurabiye:56::56::56:

ay ay sizin düzen değişiyor o zaman:S

canım eşim yemek yese de yemese de ben sağlıklı beslenmeye çalışma düzenimden taviz vermem
heleki gelişme çağındaki iki kuzucuk mutlaka dengeli ,düzenli beslenmeliler :34:

eşim ramazandan sonra karar aldı

önceden öğle yemeği yemez akşam yemeği yerdi

şimdi öğle yemeği yiyiyor akşam yemeği yemiyor

akşam menümü sadece kendim ve çocuklar için hazırlıyorum :34:

ay super yaaa, peki neden uc ogun yemiyor esin? Kilo mu aldi Ramazanda bu yuzden mi??

Kofteli patates yemegi (tencerede)
Pirinc pilavi iyi gider aslinda ama iki gundur vardi o yuzden bulgurpilavi yapicam
Gobek slata
Yogurt
İce tea

Cayin yanina kek yapabilirm olmazsa lokum ve biskuvi takiliriz:52:

Back
X