Akşama Ne Yemek Var ?

Kofteli patates yemegi (tencerede)
Pirinc pilavi iyi gider aslinda ama iki gundur vardi o yuzden bulgurpilavi yapicam
Gobek slata
Yogurt
İce tea

Cayin yanina kek yapabilirm olmazsa lokum ve biskuvi takiliriz:52:

efeeylül arapaşı yemeği hamur yenilen yemek mi nasıl bişey tv de görmüştüm de :3:

canim o dedigini ben cok severim :56: Allaahhh olsada yesek soyle kaynar kaynar buz gibi hamuruyla birlikte loppurdetsek :56::56:

kaynar kaynar corbasi yapilir onun o buz gibi hamuru yapilir ve corbasina daldirarak yenir o hamur..ama lezzeti sahane birsey..kis mevsimi yemegidir..ozellikle corbasi kaynar olur ve hamurunuda tepsiyle kar uzerine konup sogutulur...sonra yemede yaninda yat :56::56:

ay super yaaa, peki neden uc ogun yemiyor esin? Kilo mu aldi Ramazanda bu yuzden mi??

canım eşim ramazanda sahursuz oruç tutar o nedenle 99 lardan 87 kiloya geldi bunu muhafaza etmek istiyor

evimizle işyeri arası 50 km mesafede
sabah kahvaltı alışkanlığı yok evde
7:15 te evden çıkar saat 09: 00 a doğru birşeyler yiyiyormuş
öğlen yemiyormuş önceden şimdi yiyiyormuş
bu kez de akşam eve geç geldiği için saat 20:30 gibi o nedenle geç yemek kilo aldırıyordu :34:
ben 3 ana 3-4 ara öğünüme devam
ben kilomu düzenli beslenerek koruyorum :34:

Son düzenleme:
taşınma telaşı içindeyim 2 gün sonra yeni evime geçicem o yuzden yemek yapmadım eşim dışardan getirecekti onu bekliyorum

büyük ihtimal :
-et veya tavuk döner
-salata
-ayran olabilir...

dünden şehriyeli domates çorbam var
1 tabak kadar bamyam kaldı
yanına ilave olarak sadece kıymalı ve patatesli kol böreği yapıcam
ayran
kavun,üzüm
zamanım kalırda canım isterse kabak tatlısı yapmak istiyorum pazardan balkabağı almıştım beni bekliyor:)

dünden şehriyeli domates çorbam var
1 tabak kadar bamyam kaldı
yanına ilave olarak sadece kıymalı ve patatesli kol böreği yapıcam
ayran
kavun,üzüm
zamanım kalırda canım isterse kabak tatlısı yapmak istiyorum pazardan balkabağı almıştım beni bekliyor:)

kabak tatlım iptal
aşkım tarçınlı havuçlu ve bol aşklı kekimden istedi,kıyamadım şimdi onu yapıcam
akşam yemekten sonra çay ile iyi gider:9:

Dunden yemegim var
Tencerede kofteli pataes
Bulgur pilavi

Yanina salata yaraim icecek cikartirim tamamdir

Bide suan pisen zebra kekim var esimin erken gelisi serefine:52:

herkesin ellerine saglık bende kuru fasulye ıslatmıştım.şuan işteyim. eve gider gitmez etli kuru fazsulye-pilav-salata yapacağım.

her akşam bugün ne yapsam demekkten düşünmekten bunaldım:)
eşim öyle seçiciki anlatamam size asla sebze ağzına sürmez sulu yemekleri sevmez, 2 çeşit çorbadan başka çorba yemez, prinçten başka pilav çeşidi yemez, makarnayı sadece kıymalı tüketir, dolma, sarma yemez salata 2 kaşıktan fazla yemez :)) oda mevsim salatasıı napıcam bilmiorum hergünde hergünde pilav et olmassı inannın kendime sebze pişiremiorum o yemio die:))
benim gibi olanlar akşam menülerinizi azarmısınız fikir edineyim

Merhaba;
Aynısından bende de var bi tane.Başıma ağrı giriyor etin ya da tavuğun bugün hangi çeşidini yapsam diye...Bir de üstüne üstlük geçenlerde yemek yüzünden ciddi bir kavga ettik.Ben sofrayı donatmıyormuşum.İki çeşit bişey yapıp oldu bittiye getiriyomuşum.Yese herşeyleri yapıcam ama anlatamıyorum.
En basiti 2 gün önce biftek,sade bulgur pilavı,salata,fasulye piyazı yaptım.Biftekle salatayla doyurdu karnını.Arada laf söylemiyim diye iki kaşık bulgur pilavı yedi.(Pirinç pilavı favori.)Piyazdan tane almadı.E ben o gün sadece biftekle salatayı koysaydım kavga sebebiydi ama...
Ayyyy ne doluymuşum.Ben de bu yüzden menü paylaşamıyodum.Yazalım bari,birbirimizden faydalanırız.....

Merhaba;
Aynısından bende de var bi tane.Başıma ağrı giriyor etin ya da tavuğun bugün hangi çeşidini yapsam diye...Bir de üstüne üstlük geçenlerde yemek yüzünden ciddi bir kavga ettik.Ben sofrayı donatmıyormuşum.İki çeşit bişey yapıp oldu bittiye getiriyomuşum.Yese herşeyleri yapıcam ama anlatamıyorum.
En basiti 2 gün önce biftek,sade bulgur pilavı,salata,fasulye piyazı yaptım.Biftekle salatayla doyurdu karnını.Arada laf söylemiyim diye iki kaşık bulgur pilavı yedi.(Pirinç pilavı favori.)Piyazdan tane almadı.E ben o gün sadece biftekle salatayı koysaydım kavga sebebiydi ama...
Ayyyy ne doluymuşum.Ben de bu yüzden menü paylaşamıyodum.Yazalım bari,birbirimizden faydalanırız.....

Allahım bunların hepsimi etcil,bende et delisiyim çok severim hiç ayırmam kırmızı et,tavuk,balık,hindi sakatat v.s. yerim
ama eşim benden beter,gerçi kavga asla etmez ama her yemekte de kıyma ister bolca,kıyma olmazsa et ister kemiksiz,tavuğun asla göğsünden hoşlanmaz ancak çorbada sever,onun dışında but,incik yer,kanat hiç sevmez sırf deri ve kemikten oluştuğu için onu etten bile saymaz:)
sanıyorum Adanalı olmasının verdiği bişey,öylede büyümüş...kayınvalidemin buzdolabının dipfrizi et dolu,sebzeler için ayrı dondurucu aldı,onunda yarısı et ve çeşitleriyle dolu
ben sebze manyağıyım ayrıca,yeşillik manyağıyım...ama eşim sebzeyi pek yemekten saymaz,illaki bu saydıklarımdan görmeli yemeli,başka türlü tatmin olmuyor hemen acıkıyormuş paşam:)

Back
X