Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efeeylül arapaşı yemeği hamur yenilen yemek mi nasıl bişey tv de görmüştüm de![]()
efeeylül arapaşı yemeği hamur yenilen yemek mi nasıl bişey tv de görmüştüm de![]()
ay super yaaa, peki neden uc ogun yemiyor esin? Kilo mu aldi Ramazanda bu yuzden mi??
dünden şehriyeli domates çorbam var
1 tabak kadar bamyam kaldı
yanına ilave olarak sadece kıymalı ve patatesli kol böreği yapıcam
ayran
kavun,üzüm
zamanım kalırda canım isterse kabak tatlısı yapmak istiyorum pazardan balkabağı almıştım beni bekliyor:)
her akşam bugün ne yapsam demekkten düşünmekten bunaldım:)
eşim öyle seçiciki anlatamam size asla sebze ağzına sürmez sulu yemekleri sevmez, 2 çeşit çorbadan başka çorba yemez, prinçten başka pilav çeşidi yemez, makarnayı sadece kıymalı tüketir, dolma, sarma yemez salata 2 kaşıktan fazla yemez :)) oda mevsim salatasıı napıcam bilmiorum hergünde hergünde pilav et olmassı inannın kendime sebze pişiremiorum o yemio die:))
benim gibi olanlar akşam menülerinizi azarmısınız fikir edineyim
Merhaba;
Aynısından bende de var bi tane.Başıma ağrı giriyor etin ya da tavuğun bugün hangi çeşidini yapsam diye...Bir de üstüne üstlük geçenlerde yemek yüzünden ciddi bir kavga ettik.Ben sofrayı donatmıyormuşum.İki çeşit bişey yapıp oldu bittiye getiriyomuşum.Yese herşeyleri yapıcam ama anlatamıyorum.
En basiti 2 gün önce biftek,sade bulgur pilavı,salata,fasulye piyazı yaptım.Biftekle salatayla doyurdu karnını.Arada laf söylemiyim diye iki kaşık bulgur pilavı yedi.(Pirinç pilavı favori.)Piyazdan tane almadı.E ben o gün sadece biftekle salatayı koysaydım kavga sebebiydi ama...
Ayyyy ne doluymuşum.Ben de bu yüzden menü paylaşamıyodum.Yazalım bari,birbirimizden faydalanırız.....