Akşama Ne Yemek Var ?

Bugunku menume gore:

Mucver
Sarimsakli yogurtlu sehriye corbasi vardi…

Ama dunku tavuk corbasindan artti yanina dun aksam patlican kozledim..onun sarimsaklayip yogurtliycam..uzerinede sos…

Bugun yeter bu yemekler…zaten o kadar yorgunumki bugun birseyle ugrasacak halim yok.

onceki gun
domatesli bulgur pilavi
firinda kuru kofte
limonlu brokoli salatasi ve yogurt
vardi

dun
kalan domatesli bulgur pilavi
yanina zeytinyagli sebze yemegi (bezelye, misir, patates, havuc)
tursu, yogurt vs yendi

bugun icinse dusunuyorum hala
biraz sebze yemegim var
yanina bugun bitecek kadar az pirinc pilavi ve salata

ile bugunu geciririz sanirim

akşam hiç bişey yapmadım.

bugün iş çıkışı yapacağım yemeğimi
patatesli patlıcam yemeği
salata
pilav
içecek
düşünüyorum

Bugünkü menümüz
Etli biber dolması (sarımsaklı yoğurtlu)
Dünden kalan köz kırmızı biber salatam
Yine dün çikolatalı kek yerine havuçlu-tarçınlı yapmıştım 2 dilimde kek kaldı onu yeriz çayla yeter
Herkese afiyet şeker olsunn

kızlar bi sorum olacak tavuk taşlık getirmiş eşim nasıl yapıldığını bilmiyorm bilenler yardımcı olursa sevinirm

Dünkü menüm harikaydı,anacığımın ellerinden zehir olsa yerim gerçii...
bugünde tüm bunlardan 1 er tabak kaldı gibi..
ve şu anda anacığım mutfakta hamsileri tavada oynatırkenn,babacımda meşhur salatasından yapıyor,Kurban olurum ben onlara herkese afiyet olsunn
tatlı olarakta kalburabastımız hala var:)
her zamanki gibi cola-limonlu soda

Son düzenleme:
HANGEL.. karsın yöresel yemeklerinden..
komşumuz getirdi sağolsun:)

kızlar köfte yapmayı düşünüyorum bugün ama başka ne yapsam, şöyle sulu bir şey olsa, çorba dışında :44:

kızartmaya tövbe etmiştim ama köftenin yanına patates kızartması gider diye patates kızarttım, balkonu falan açtım, mutfağın kapısını kapattım, önlem almaya çalıştım yani, koku diğer taraflara gitmesin diye. bir de kısır yaptım

buzlukta azıcık sarmam var onu pişireceğim.

eşim kızartma istedi onu yapacağım.

yoğurt ve salata ekleyeceğim.

afiyet olsun herkese....

ya ne guzel kocalariniz sizden yemek istiyorsa gercekten..

benimki hep farketmez der.. ama etcil yani.. bende tam tersi.. yapinca da disine gore olmazsa o yemek surunur yani dolapta..

canim cok kofte istio ama kiymadan tiksinme geldi bana gormek , ellemek istemiyorum.

Ben tembel oldum cok bu aralar bugun de esimin dogum gunu .. sevdigi bir restorant var oraya goturum seni dedim bugunku olayi boylece kapatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…