Akşama Ne Yemek Var ?

ayyyy bu konu cok guzel ya ben bilmiodum oldugunu hemen abone oluyorum..

dunden buzluktan tavuk cikarmistim onu izgara yapmistim .. salatayla yemistim esim yoktu.. tavuk artti bugun de aynisindan yapicam sanirim useniyorum zaten ugrasmaya ya hic halim yok

ay bi de kola diye diye canimi kola cektirdiniz.. yagmur dursa da ciksam icsem

şakşuka
pilav (dünden)
mantar kavurma (dünden)
göbek salata
kola
tatlı olarakta kocişim sarma almış

hem biber dolması, hem pirinç pilavı hem makarna
uff bu üçlüyü hiç aynı sofrada hayal edemedim
afiyet olsun size

Ben de hayal edemedim zaten canım, sadece tavuk pilav salata yedim, ablam işte yalnız kalacam diye yapmış, iki gün yemek sıkıntısı çekmesin diye, sanki çocuğum
bizde tatar deriz. nerelisin acaba? birde evli mutlu kocasız yazıyo merak ettim

Hımmm... İşte o biraz karışık, annem İzmirli, babam Burdurlu, doğma büyüme Antalya, hangisine bağlı olarak tatar diyoruz bilemicem Eşim askerde canım yaa ondan, evde kocasız kaldım

bu akşam

sebze tava (fırında veya tavada ocakta ) hangısı olsun ??

prinç pilavı

irmik helvası düşünüyorum yanına uyacak bişeyler varsa öneri kabul edılır :)

dun aksam eve gec gıdınce yapamadım bunları

köfte papates kızarttım

cola

coban salata bol soganlı

ırmık helva yaptım

sebze tavayı bu aksam yapıcam bugun annemdeyız ama cuma gunu ıcın yapıyorum bızdede gececı gunduzcu muhabbetı varda

dün akşam makarna günümüzdü
yoğurtlu salça soslu makarna
eşim de böbrek almış. böbrek kavurma. ama ben yemedim.

bu akşam
sebzeli bulgur pilavı
patlıcan yemeği
yoğurtlu şehriye çorbası

afiyet olsun herkese...

Cizelgeme gore bugun:

Tavuk corbasi ve sarimsakli yogurtlu patlican salatasi vardi ama bu aksam fazla vaktim yok bu yuzden tavuk corbasi yapicam digerini yarin yaparim belki…zaten doyurucu bir yemek yaninada coban salatasi yapicam…yanina yogurt filan yeriz insaAllah

buarada duduklu tencerede haslamayi dusunuyorum tavugumu parcalanmis bir sekilde...kac dakika haslamaliyim bilen var mi? :44:

dıgıtalmı duduklu benımkı karaca sebzeler 1 derecede baklıyatlar 2 et ve et turu cınsıne gore 3 ve 4 dıye ayrılmıs
hıc yapmadım ama bılemıyorumkı

dıgıtalmı duduklu benımkı karaca sebzeler 1 derecede baklıyatlar 2 et ve et turu cınsıne gore 3 ve 4 dıye ayrılmıs
hıc yapmadım ama bılemıyorumkı

yok canim dijital degil...2 cizgi ciktiktan sonra kac dk kaynatmam gerekiyor bilemiyorum.

Nette dolastim ama millet ya cok fazla dakika veriyor ya da az dakika veriyor. Guvenemiyorum dogrusu :44:

Tarhana çorbası
Fırında patlıcan ve patates oturtma (Eşim istedi)
Pirinç pilavı
Ayran
Kavun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…