Akşama Ne Yemek Var ?

aşotlu ayran çorbası
közlenmiş patlıcan salatası (azıcık kıyma kavurup koydum içine, salata sıfatını kaybedip ana yemek sıfatına bürünsün diye, belki de böyle bir yemek vardır ama ben adını bilmiyorum, yoğurt koymadım içine bu arada.)
canım sucuklu, kaşarlı tost çekti bir de, onu da yaptım, eşimi bekliyorum, gelsin de yiyelim

alinazik kebabı gibi olmuştur canım salatan yani yemeğin :) afiyet olsun ben de yapayım yarın

içli köfte şehriye çorbası yoğurtlu patlıcan salatası açma ama çalışsan olunca en acilinden aklıma bunlar geldi

balık ve salataaaaaaaaaaa

kaç gündür aş eriyorum sanki o derece. akşam olsa da eve gitsem can atıyorum

nice senelere.. bu menüyle şarapta iyi gider hem romantik

cumartesi yemeğe davetliydik
pazar;

palamut
salata
rakı

bugün;

fırın poşetinde sebzeli tavuk
patates kızartması
salata
kola

günaydın güzeller

bu akşam normalde makarna olacaktı.

amaa canım anneme gideceğiz.

ıspanaklı börek olacak yemekte.

Son düzenleme:
Sabah et suyunu cikardim buzluktan ve dun aksamdan fasulyelerimi zamandan tasarruf etmek icin duduklu tencerede haslamistim. Maalesef biraz fazla haslanmislar sanirim. Yani tam pismisler…az diri kalsinlar istiyordum ama demekki 3 dk kaynatmam yetecekti ben 5 dk kaynatmistim. :44:

Et suyuna sehriye corbasi
Yumurtali taze fasulye kavurmasi
Yumurtali cacik

yayla çorbası
kırmızı biber pane
kaşarlı patates püresi

bugün böyle hafif beslenelim dedim

dün kocişim benden önce davranmış işten önce gelmiş ve
havuçlu tavuk sote
pirinç pilavı
salata
yapmış güzel bi sofra hazırlamış ben de dün saydıklarımı bugün hazırlarım diye düşündüm

Bugün ne pişiricem bilmiyorum...
Okuldan yeni geldim, tencereler bulaşıkta ve sabahtan beri sular yok

yumurtalı cacık nasıl oluyor

dünden biraz barbunyam var
mercimek çorbası yaptım
yanına başka ne yapsam pilav dışında pilav akşam yapmıştım:44::44:

dünden biraz barbunyam var
mercimek çorbası yaptım
yanına başka ne yapsam pilav dışında pilav akşam yapmıştım:44::44:

mantı yapabilirsin yoğurtlu,tereyağlı salça soslu dün bende pilav yapmak istemedimm mantı yaptım çok iyi gitti. bulgur pilavıda yapabilirsin.

mantı olabilir gerçekten ama kendim yapamam 5 buçuk aylık kızım izin vermez hazırda yok evde pf ne güzel oolurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…