Akşama Ne Yemek Var ?

yayla çorbası
kabak graten
bol ekşili salata
kuru vişneden komposto yapıcam birdee :56:

Son düzenleme:
Kızlar kremayı çok seviyorsunuz madem birde kremalı mantarı deneyin çok lezzetli oluyor.Özellik istiridye mantarıyla leziz oluyor

Son düzenleme:
dun corba yapmadim, onceki aksamdan kalan buyday corbasi esime ogluma yetti
o yuzden tavuk corbasi bugune kaldi
bugunun menusu

havuclu sehriyeli tavuk corbasi
yesil mercimekli kabak
yogurt
salata (belki)

pilav yapmayi dusunmuyorum az bi pilav kaldi dunden o oglana esime yeter, ben de yemesem daha iyi zaten :D

Soya soslu tavuk sote
Bulgur pilavı
Dünden kalma tarhana çorbası
Salata

Kremalı patates yapanlar için bir kutu yetiyor bir borcama ama ben yoğun krema tadını almak için krema döktükten sonra borcamın kenarından biraz da süt ilave ediyorum daha güzel oluyor:))tabi pişmeye yakın kaşar rendesiyle daha süperr..

izmir köfte-şehriyeli pirinç pilavı-karışık salata-şekerpare :56:

Dün;
Fırında kırmızı biber
Patates ve patlıcan kızartması
sarımsaklı yoğurt
domates- salatalık
çay
:56:

Bugün;
Kuru fasulye
Pilav
Salata
:56:
İçecek olurmu bilmiyorum..

susucklu makarna ıstedı beyım
yanına ne yapsam ya makarnada pek sevmem
tavukmu kızartsam yok ama alırım kıymam vardı cıkarsaydımkofte yapardım
bu aksam bende soyle sutlu bı tatlı yapabılırım ama ıste ote yandan yarın aksamada caya mısafırım var :18::18::18::18::18:

Keki parçalamadan kasenin içine koyuyorsun.Üerine buding döküyorsun öylemi??

Yanlış anlama varmı?

Yoksa çok basit ve lezzetli bir tatlı

canım ben iki türlü yapıyorum..
1.si....borcam herhangi bir tepsimin zeminini topkeklerle yada brownilerle (canım o an ne isterse) dolduruyorum..sonra hazırlamış olduğum pudingi üzerine döküyorum ,aralardanda sızıyor harika oluyor..sonra en üste ise damla çikolata serpiştiriyorum..doğğğruu buzdolabına:) inanılmaz güzel oluyor serviside çok kolay...3 topkek bana,5 topkek kocişe:)))) (damla çikolata yerine dövülmüş fındık,ceviz,veya evde artmış bisküvi veya kekleri parçalayabilirsiniz.tablet çikolata rendeleyebilirsiniz tamamen damak tadınıza göre yani ben hepsini yapıyorum)
2.si....kullanacağım kaselerimin dibine 1 er topkek ya parçalıyorum ya da tüm halde kullanıyorum..tüm halde kullanırsanız borcamdaki gibi içlerine puding tam anlamıyla girmiyor ama parçalarsanız zemin tamamen kek cenneti...:)
afiyet olsunn

canım ben iki türlü yapıyorum..
1.si....borcam herhangi bir tepsimin zeminini topkeklerle yada brownilerle (canım o an ne isterse) dolduruyorum..sonra hazırlamış olduğum pudingi üzerine döküyorum ,aralardanda sızıyor harika oluyor..sonra en üste ise damla çikolata serpiştiriyorum..doğğğruu buzdolabına:) inanılmaz güzel oluyor serviside çok kolay...3 topkek bana,5 topkek kocişe:)))) (damla çikolata yerine dövülmüş fındık,ceviz,veya evde artmış bisküvi veya kekleri parçalayabilirsiniz.tablet çikolata rendeleyebilirsiniz tamamen damak tadınıza göre yani ben hepsini yapıyorum)
2.si....kullanacağım kaselerimin dibine 1 er topkek ya parçalıyorum ya da tüm halde kullanıyorum..tüm halde kullanırsanız borcamdaki gibi içlerine puding tam anlamıyla girmiyor ama parçalarsanız zemin tamamen kek cenneti...:)
afiyet olsunn

borcamada parçalanabilir kek,Çok güzel fikir deniyecem bunu..

Saolasınn

arkadaşlar şu anda patateslerim haşlanmak üzereler,bi yandan da kıymam kavruluyor..
akşam için patates mantısı yapacağım
yanına yoğurt
göbek salata
karışık turşu
cola
zaten ekstra bişeye gerek kalmıyor oldukça doyurucu ve çok lezzetlidir kendileri,biz çok severiz...
tatlı olarak hazır kurabiyelerim var Bimden almıştım,çikolata sosuna batırıp batırıp yicezz kocişle:)
resimler bana aittir,geçenlerde yaptım çekmiştim paylaşıyorum

$487339_368729946531991_1419261473_n.webp$487140_368729903198662_1208887325_n.webp$217797_368730009865318_1339366616_n.webp$602557_368730076531978_601712135_n.webp$524246_368729966531989_1599458898_n.webp

borcamada parçalanabilir kek,Çok güzel fikir deniyecem bunu..

Saolasınn

evet canım parçalanır ben her türlüsünü yaptığım için ilk etapta bunlar geldi aklıma
afiyet olsun,puding biraz donunca harika oluyor..misafir için bile çok pratik bir lezzet.:16:

Kremalı patates yapımında krema dökmeden önce patatesleri sebzeli çeşni ya da tuzotla harmanlamanızı tavsiye ederım.Müthiş oluyor.

Back
X