bugün yemek yok galiba kimse yazmamış
dünden kalan yemeklerim var yine
karnıyarık pilav cacık börek başka bşy yapmıcam
tatlı olarak da ekler var
afiyet olsun
Hazır para para çorbası
Dolma biber
Domates soslu makarna
Cacık
Meyve soslu tavuk gögsü tatlısı
Afiyet olsun
hazır çorbaya gülüyosun ama biz sürekli hazır ççorbaya talimiz:)
herşeyi gerekirse netten fln baka baka yapıorum da bi çorbaya elim gitmiyo... üşenio muyum yapamam diye mi korkuyorum ya da hazırı varken ne kasıcam mi diorum nedir bilemedim:)
bizde de
tutamaç çorbası
buzluktan köfte
pilav
buzluğa attığım garnitürle american salatası
fırın tepsiisnde zyağlı ve knorr fırında tavuk sosuna bulanmış patates kızartması
dünden kalma muzlu güllaç
Bizde yazın özellikle hazır yapıyoruz dedigin gibi daha pratik lezzetlilerde orda gülmemim nedeni çorbanın ismi aslındaMuzlu güllaçmı dedin yapıcam hep aklımda evdekiler güllacı sevmiyor ya bende hepsini yiyemem kilo alıcam zaten
Menümüz;
Kıymalı patlıcan musakka
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Cacık
Hoşaf
Ağlayan pasta
ilerleyen saatlerde böğürtlenli dondurma
Afiyet olsun
ağlayan pasta ilgi çekici duruyo netten bakiym tarifine, ıslak kek tarifi laızm bana da eşim istio ii tarif tyok elimde diorum:)
muzlu güllacı da ara kata doğradım muzları ince ince üzerine full dayadım dövülmüş fındığı (ceviz de olur) süslemede de antepfıstığı tozuyla şekerde döndürülmüş vişne kullandım...
güllacı bi öğrendim ramazan boyunca herkese ygüllaç yaptım, misafir gelcek arkadaşlarıma bile gittim yaptım bu çömez halimle:)
ben muzluyu sevdim de eşim klasik tat arar herşeyde o "1"klasik daha ii" dedi herzamanki gibi:)
Muzu çok seviyorum böyle tatlılarda pastalarda falan ararım genelde vazgeçilmezim çok lezzetlide olmuştur yakışmıştır arasına fındıkmı antepfıstıgımı dedin akşama çok var daha iftara off hep sevdigim şeyleri koymuşsun ama olmazki böyle vişnede varmış kargo istiyorumgeçen sefer yaptıgımızda çilek eklemiştik muz aklıma yattı onu deneyecegim bu sefer Benim yemek topigim var bakmak istersen farklı lezzetler bulabilirsin canım ağlayan pasta orda daha farklı ama şuanki fovori Ağlayan pastam Cahide sultanın tarifini yapıyorum eger denemek istersen orayı önerebilirim canım 1-2 gün aralıgında dolapta bekleyince dahada güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?