Domates çorbası
Zeytinyağlı brüksel lahanası
Ispanaklı peynirli milföyler
Ayran
Çaya misafirim var
Üzeri çikolata soslu içi nutellalı kurabiye
Antep fıstıklı prenses lokumu
Hazır pasta
Çatal kurabiye (dondurucudan)
Kurumeyve tabağı
Kuruyemiş çeşitleri
Son olarak meyve.
Vakit kalırsa türk kahvesi..
aha yapmışsın brüksel lahanasıbana güzel bi tarif verirmisin brüksel lahanası ama etli olmayacak
Canım herkesin tarifi belki değişir ama ben eşimin sevdiği şekil yapıyorum onun tarifini vereyim sana :)
500 gr brüksel lahanası
2 orta boy havuç
2 orta boy patates
1 soğan
1 diş sarımsak
Yarım limon suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 bardak tavuk suyu
1 çorba kaşığı salça
Alabildiğince su
Tuz
Pulbiber
Karabiber
Şimdi önce zeytinyağında soğanları kavur üzerine eğer çeşitlendirmek istersen 1 tane yeşil biberde doğra canım sonra salçayı ekle sarımsak patates ve havucuda koyup kavur üzerine brüksel lahanalarını ilave et ben burda buzluktan tavuk suyu çıkarıp ekledim ama şart değil göz kararı su ilave et limon suyunuda sık ve pişir yumuşadıktan sonra baharatları ekleyip bir taşım daha pişirip dereotu veya maydanozla süsleyip servis yap :)
Uzun anlattım ama
teşekkür ederim canım lezzetli oluyomu:26: ben evde ilk yapcam genelde dışarda sotesini yerim ama benim yediğim sankii turşu kavurması gibi meze gibimi desem farklıydı sevmiştim onu:26: ellerine sağlık canım çok sağol bunları haşlamaya gerek yoktu kolay pişiyomu?
Valla canım o dediğini bilemiycem eğer çok sevdim diyosan yediğin yerden bi tarif iste bakalım verirler belkiama internettede göz atarsan zeytinyağlı brksel lahanası deyince bu tarif veriliyor.. Bunları haşlamaya gerek yok orta ateşte hepsi yumuşacık oluyor ama su ilavesi baya olmalı çünkü piştikçe çekiyor
tamam canım çürümeden yapayım bari lahanacıklarımıteşekkür ederim tarif için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?