Akşama Ne Yemek Var ?

Elinize sağlık. Beşamel sos olsa gerek üsteki malzemesi görüntü olarak çok güzel görünüyor. İsmini öğrenebilirmiyim
Tabikide:)
Teşekkür ederim canım benim
Evet canim besamel sos istersen tarifinde verim.
İsmi de besamel soslu patlican musakka

Zeytinyağlı pırasa
Makarna
Patates kavurması
Roka cola
Kabak tatlısı
Hiiiiiii
Kabak tatlsi mi ya bunu bana niye yaptiiiin ulan 1 senedir canim ara ara çekip duruyo.
Bende dedim bu aralar canim ne çekiyor artık tak etti yarından tezi yok bu hasrete son veriyoom

Hiiiiiii
Kabak tatlsi mi ya bunu bana niye yaptiiiin ulan 1 senedir canim ara ara çekip duruyo.
Bende dedim bu aralar canim ne çekiyor artık tak etti yarından tezi yok bu hasrete son veriyoom
Ah canım söyle adresini hemen gönderiyim yada bana yakınsan buyur gel başımın üstünde yerin var

Kizlar ispanakli tarifler soyler misiniz? Un,borek olmayacak sadece. :))

Ispanak yemegi
Ispanakli yumurta
Ispanakli tavuk sarma
???
Ispanaklı yumurta en güzeli :) soğanı çok hafif Salça ile kavurup ispanagi atıyorum onuda kavurup çok kavurmuyorum zaten hemen pisiyor sonra yumurtaları kırıp pisiriyorum. Ispanagin soğanı bol olunca daha lezzetli oluyor. Sonra ister üstüne yoğurt dok ister YANINDA ye yoğurt.

Cok tesekkurler. Hic yapmamistim. Bunu denemek istiyorum. Cok sag olun.

Hamsili pilav
Salata
Irmik helvası
Daha çorbaya karar veremedim .sadece kendimiz olsak yapmam ama misafirim var yemeğe de yapmam lazım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…