Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh derin süper gözüküyorrr ellerinize sağlıkk
hımm bencede çokdaha iyi olmuş=)=) ohh afiyet olsunmblue mönüyü yeterli bulmamıştı, akşamki işim de iptal olunca değiştirdim.
-patlıcan kavurma
-nohutlu pilav
-cacık
oldu, sanırım daha iyi oldu cokacimcoook
aminn cnmm afiyet olsundüğün çorbası
yoğurtlu biber
gözleme
kahvaltılık allah olmayanlarada versin:Saruboceq:
Şehriyeli sebze çorbası
Mantar kavurma
Ispanaklı peynirli börek
Salata
Karamelli pasta
bende bugun mercimek corbası sucuklu makarna derinciğim saolsun :1hug: amerikan salata bide bezelye
hımm bencede çokdaha iyi olmuş=)=) ohh afiyet olsun
aminn cnmm afiyet olsun
derincim karamelli pastadan bende isterimm=)=)
hımm gulpembee afiyet olsunn tatlımm amrıkan salatrayla bezlye tezat geldi ama olsun iikiside farklı sunum demı cnmm=)=)=) sosislede güsel olur makarina=)
:teselli::teselli:ben yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı ama bilmiyorumkismile
benımde akşama misafir gelcekkk ama benım işten eve gittimğim saate misafirler evde olcak eve gidicem ve yemek yapıcam 6 gibiyazık bana
çorba ( yayla çorbası )
tavkulu bezelye yada fırında tavuklu patates =)=) eve gidince tavuk kemikli yada kemiskiz oluşuna göre ypıcam
bide çubuk makarna yapıcam hafif salçalı
salata
yeter daha bişiycik yapammam bende yorugn oluyorum işten dönunce=)=) yırtarıs bölelikle çayıydı meyvesiydi derken =)=)
bende bugun mercimek corbası sucuklu makarna derinciğim saolsun :1hug: amerikan salata bide bezelye
tamam canım elelrineize saglık hemen bakıyorumm linke..
derincim karamelli pastadan bende isterimm=)=)
benımde akşama misafir gelcekkk ama benım işten eve gittimğim saate misafirler evde olcak eve gidicem ve yemek yapıcam 6 gibiyazık bana
çorba ( yayla çorbası )
tavkulu bezelye yada fırında tavuklu patates =)=) eve gidince tavuk kemikli yada kemiskiz oluşuna göre ypıcam
bide çubuk makarna yapıcam hafif salçalı
salata
yeter daha bişiycik yapammam bende yorugn oluyorum işten dönunce=)=) yırtarıs bölelikle çayıydı meyvesiydi derken =)=)
ben yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı ama bilmiyorumkismile
oda işten gelicekya pek yardımcı olabileceğini düşünöüyorum zaten kolay şeyler yapıcam=)=) o yuzdn yarıdm etmememeside sorun teşkil etmez=) ama sofrayı kursa bilem yeter =)=) ki birlikte oturup vakit geçirebilek die yoksa ymkler pişerken onuda hazırlarım =)daha ne yapacaktın yahu akannehir kolay gelsin,misafir evde olacak girsinler tutsunlar işin bi' ucundan :umursamaz:
biz de bu akşam geç geleceğiz eve, ama mamalar hazır
-zeytinyağlı taze fasulye
-salçalı,kıymalı spagetti
-dünden kalan az patlıcan kavurma
-yine dünden cacık zemuszemus
oh iyi ki hazır yemekler, akşam yorgun yorgun çekilmezdi :kedi:
=) karamelli pastayı nasıl yapıosun derıncım bi onun fotoyu eklememişsin merk ettim =)Tatlım afiyet olsun cokacimcoook
Teşekkürler canım...
Tabiki gönderirim canım a.s.
bozo hayat sana guzel cnm =)=) oh ne guzeldışarda yiycez bugün rahatım
yarın da eşim yapar yemeği 2 gün rahatım :))))
yine döktürüyorsun cnaım masaallah![]()