Akşama Ne Yemek Var ?

güzel ama osmanlı mutfağı veya yöresel'de ekleyebilirsin pirzola yerineyerimsenibenmesela alinazik , orman kebabı gibi ve yanına zeytinyağlı taze fasülye veya barbunya

fikir için tesekkürler güzel olur ama ben ali nazik yada orman kebabını edebilirmiyim bilmiyorumkismilebilemedim bide zeytinyaglı sarma eklicem menüye

adında "pratik" geçen her türlü şeyi merak ederim delikafadulden elinize sağlık, tarifini verebilir misiniz acaba?:kedi:cokacimcoook

Canım gerçekten pratik
1 bardak yoğurt
1 bardak sıvıyağ
2 yumurta(birinin sarısı üstüne sürülcek)
aldığı kadar un
kabartma tozu,ben birazda tuz koydum
Ben peynirli yaptım ama istediğin her türlü içle yapabilirsin,yaparsan şimdiden afiyet olsun canımopuyorumnanaktan

Canım gerçekten pratik
1 bardak yoğurt
1 bardak sıvıyağ
2 yumurta(birinin sarısı üstüne sürülcek)
aldığı kadar un
kabartma tozu,ben birazda tuz koydum
Ben peynirli yaptım ama istediğin her türlü içle yapabilirsin,yaparsan şimdiden afiyet olsun canımopuyorumnanaktan

gerçekten pratikmiş, bu hafta yapmaya çalışır, sonucu yazarım, çok teşekkürler. biz çay bardağıyla yapalım en iyisi, çünkü 2 kişiyiz :1:

redlıght ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar

melisdenizcim böreğin gel beni ye diyor bu saatte canım istedi valla
çorban da güzel ama servis kasen ve tabağına bayıldım

bugün annemdeydik maç seyrettik menümüzde
sarı mercimek çorbası
fırında patatesli tavuk but
şehriyeli pilav
fasülye turşu kavurması
yoğurt
çayın yanınada benim yapıp götürdüğüm mayalı poğaça ve cevizli kurabiye vardı

Canım resim çekemedim aceleyle evden çıkmamız gerekti...
Şuanda da eve geldim mafoldumben
bittimi pastaa derinimmm

geç geldik ancak taze fasulyeyle, bir de zulada köfteli ayran çorbası varmış. onları yedik, yani yarına yemekler var hala kaydirigubbakcemile2

düşünceli insan seni, misafiri işten gelecekmiş, e sen de, ama yardım eder yahu ne kadar yorgun olsa da, eder di mi yani:)

ay çok basite kaçmışsın tabii akannehir maşallah diyeyim mblue :Saruboceq:

bizde dünden yedik kaydirigubbakcemile2 yarına da mamalar hazır, ay hep böyle olsa hayat ne güzel olur yaa :gitme:
yorgunumm napim mecbuuren basite kaçtımm vallahi tek bi çtl koymadılar masya koydum kaldırdım =)=) kndım napim bnmde bunyem hasass yorgun düşüom hemncık

kıslar hepinize iyi pazarlar ben yurtdısındayım eşimin şefini haftaya cumartesi yemege cagırcaz karşı komsumuzda olur ailecede görüşüyoz hintliler ve hindu dinine sahipler yane inek eti yemiyorlar ama tavuk ve kuzu eti yiyorlar mesela bizi ramazanda iftara cagırdılar bende şimdi güzel türk yemeklerinden yapayım istiyorum ama ne yapayım.ben söle düşünüyorum terbiyeli tavuk corbası pattesli biberli kuzu pirzola pilav bezelye börek salata ve mozaik pasta menüm nasıl :uhm:

mozaik pasta yerine daha farklı bi tatlıda denyebilirisn cnm etimek tatlısı olabilir tavukgöğsü olabilir mozaik pasta yemk arkasından ziyade çayın yanına güzel olur =)=) naçizanae fikrim bide
böreklerini düüz börek olark düşünme derim gül böreği yada sodalı börek süper olur =)=) gül böreğine patates kıyma ıspank gibi harçlar çok yakışıo bence
yaprak sarma zatenn hermenuye yakışır=)bide salata yap çeşit olrk yada meze tarzı bişylerr yoğurtlu patlıcan olabilir misal =)

Hım bu cmrtesi gelen misafirlerim yatıyada kaldılar ben öğln dışarı çıkçamızı sandım için pazar gunude yemk yapmamıştım =) ama öğleden sonrada bizdeydılerr saçla makyajla uğraşırken=)=) yalan oldu yemk pişirmek bende en prtiğinden bir
bisküipastası yyaptım
sucuklu milföy börek
tonbalıklı mısırlı saalata
bide tavuk vardı =)=) çayımmızıda demledık aç kalmadık çok şükür

bugunde arkadaşa giidicem yemk yapmıycam=(

bittimi pastaa derinimmm

yorgunumm napim mecbuuren basite kaçtımm vallahi tek bi çtl koymadılar masya koydum kaldırdım =)=) kndım napim bnmde bunyem hasass yorgun düşüom hemncık

mozaik pasta yerine daha farklı bi tatlıda denyebilirisn cnm etimek tatlısı olabilir tavukgöğsü olabilir mozaik pasta yemk arkasından ziyade çayın yanına güzel olur =)=) naçizanae fikrim bide
böreklerini düüz börek olark düşünme derim gül böreği yada sodalı börek süper olur =)=) gül böreğine patates kıyma ıspank gibi harçlar çok yakışıo bence
yaprak sarma zatenn hermenuye yakışır=)bide salata yap çeşit olrk yada meze tarzı bişylerr yoğurtlu patlıcan olabilir misal =)

fikir için tesekkürler canım benim vereliniortak tatlılar salata kolay ama burdaki yufkalar gül böregini kaldırmıyor taze yufka yok burda hepsi posetin içinde kalıp gibi duruyor bikeresinde denedim gül böregini yufka elimde parçalandı yerimseniben

fikir için tesekkürler canım benim vereliniortak tatlılar salata kolay ama burdaki yufkalar gül böregini kaldırmıyor taze yufka yok burda hepsi posetin içinde kalıp gibi duruyor bikeresinde denedim gül böregini yufka elimde parçalandı yerimseniben
hımm cnmm belki kalın klaın sigara böreği gibi sararsın sütle ıslatırsan fırçyla güzelce ozaman yumşarr belki klaın klaın sigara böreği gibi sarıp fırına atabilirisn cnm oda olmazsa artık tepsi böreği yaparsın yada kol böreği=)=)

Mercimek Çorbası
Yeşil Fasülye Salatası
Tandır Böreği
Ayran

paptya tandır böreği çekti cnm kıss =)

Back
X