Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de Brokoli çorbası
köfte-patates ayrılmaz ikilisi
salata
cola
bir de kabak tatlısı yaptım ama hala anlamadım ağda gibi oldu tabağa yapıştı bir tadına bakayım dedim dişime yapıştı:89:acaba şekerini mi çok koydum, çok mu pişirdim?1 kg kabağa 1.5 sb şeker koydum
oh ohh maşaşalah megimm afiyet olsunnBugün Çeşme'de ''yengen''(İzmir kumru-karışık) yedik![]()
aminn canımm...Allah emeklerimi boşa çıkarmasın tatlım başka birşey istemem![]()
aaifyet olsun sumaka:)dısarda yedık
pizza
patates kızartması
sogan halkası
kola :)
b_i_o'cum geçen gün menünde ton balığı köftesi diye birşey gördüm...
Onu nasıl yapıyorsun, çok ilgimi çekmişti...
Derinciğim ilk kez yaptım ben de
iki paket light ton balığı (100grlık poşetlerden), bir büyük (hatta dev) haşlanmış patates, bir büyük rondoda kıyılmış soğan, bir diş sarımsak, bir-iki sap dereotu, bolca maydanoz, çekilmiş bayat ekmek (galeta unu), bol kimyon, kekik ve tuzu yoğurdum, 1-2 saat buzdolabında beklettim bol yağlı teflon tavada köfte gibi pişirdim, lezzeti güzel oldu ama biraz cıvık kaldı bu kez un ekleyip tavada omlet gibi pişirdim sonuç daha iyi oldu![]()
bir dahaki sefere daha mücver gibi yapmayı planlıyorum, orijinal tarifte toplam 160 gr ton balığı, bir haşlanmış patates veya bayat ekmek, baharatlar, soğandan köfte harcı yapıp harcı 1-2 saat dinlendirdikten sonra yumurtaya ve galeta ununa bulayıp kızartmak gerekiyordu, kızartma yapmamak için modifiye ettim ben :82:
bu akşama da... bilmiyorum kısmet... belki pizza söyleriz