Akşama Ne Yemek Var ?

az önce markete gitmiştim.etsiz çiğköfte gördüm canım istedi.onu aldım.bide dünden tavuklu çorba var.annemde yanına bieyler ekler sanırım.zaten hepimiz grip olduk yatıoruz pek iştihamız yok:59:

akşam kaçta eve geleceğime ve enerjime bağlı olarak değişecek akşamki menü, büyük ihtimalle dünden kalan az az yemekleri bitiririz, önüne çorba ya da etsiz çiğ köfteyle, vahiba yazmış canım çektiiii:84:

Kızlar yufka ve lor aldım az önce...
Ya gül böreği yapıcam ya da sigara böreği...
Ama yanına ne gider sizce?

yanına mercimek köftesi ya da kısırla haika olur, yani bizim en sevdiğimiz hali:56:

az önce markete gitmiştim.etsiz çiğköfte gördüm canım istedi.onu aldım.bide dünden tavuklu çorba var.annemde yanına bieyler ekler sanırım.zaten hepimiz grip olduk yatıoruz pek iştihamız yok:59:
:120: canım çekti inşallah bulurum markette taze gelmiş vardır :120:

akşam kaçta eve geleceğime ve enerjime bağlı olarak değişecek akşamki menü, büyük ihtimalle dünden kalan az az yemekleri bitiririz, önüne çorba ya da etsiz çiğ köfteyle, vahiba yazmış canım çektiiii:84:

yanına mercimek köftesi ya da kısırla haika olur, yani bizim en sevdiğimiz hali:56:

:120: canım çekti inşallah bulurum markette taze gelmiş vardır :120:

inş bulmuşsundur canım çiğköfteyi markette.bulamadıysan buyur gel birlikte yiyelim:34:

inş bulmuşsundur canım çiğköfteyi markette.bulamadıysan buyur gel birlikte yiyelim:34:

plan dışı işler çıktı bakamadım bu akşam :5: sağ olasın, ama yemiş kadar oldum diyemiycem yemem lazımmm :84: rüyamda görcem bu gece kesin :9: yarın akşam için yemek yok anneme de dedim o da :56: oldu tamam ben de bakarım dedi, dört bir koldan bakıcaz inşallah:1:

plan dışı işler çıktı bakamadım bu akşam :5: sağ olasın, ama yemiş kadar oldum diyemiycem yemem lazımmm :84: rüyamda görcem bu gece kesin :9: yarın akşam için yemek yok anneme de dedim o da :56: oldu tamam ben de bakarım dedi, dört bir koldan bakıcaz inşallah:1:

:1:

mercimek çorbası
baget kızartma
pilav
tırtıllı kurabiye(gelinimizin annesi yapmış getirmiş saolsun)

Dün akşam:

Buzluktan çıkardığım etli kuru fasulye
Kuskus pilavı
Salata
Antepfıstıklı puding vardı...

Bu akşam için ne yapıcam hiçbir fikrim yok :(

fırın poşetinde patatesli tavuk
dızman(macır böreği)
zeytinyağlı pırasa
cacık

bülbül yuvası ve tulumbada vardı evde

etli türlü
baget(dünden)
soslu makarna
çorbaya daha karar veremedim.annem yok .yemekleri ben yapıyorum bu hafta.erişteli bir çorba tarifi bakıcam netten

Back
X