Akşama Ne Yemek Var ?

canım gözleme çok kolay,biraz sıvıyağı ve sütü karıştır,bir yufkayı ser sütlü karışımdan biraz üzerine serp,üçte birini içe doğru katlayıp katladığın yere iç malzemesini koy daha sonra kenarlardan da kapatarak zarf şekli ver,yağsız tavada önlü arkalı pişir.Bu kadar basit....:56:

bizden de annemin light gözlemesi :1:

yarım yufkadan aynı şekilde katlayarak ama sadece içini koyup yağ-süt falan hiç bir şey koymuyor. yarım yufka olayı da gözü doyuyorumuş böyle 2 tane yedim diye :60::60::60:

öğlen:
-zeytinyağlı garnitürlü enginar(annemden)
-kabuklu esmer pirinç pilavı -nohutlu (benden)
-yoğurt (marketten :1:)

akşam:

çiğ köfteeeeee:56::65: (tabii ki etsiz :1:)
bol yeşillik
:56::56::56:

ahh ahhh ben de böyleydim, annem de, ta ki şeker sorunları çıkana kadar, tadını çıkar gecee bugünlerinin :nazar:
:

9 yaşından beri yapıp yiyorum yaa şeker falan yok neyseki. esmer makarna falan da mı yiyemiyorsunuz?:43:

9 yaşından beri yapıp yiyorum yaa şeker falan yok neyseki. esmer makarna falan da mı yiyemiyorsunuz?:43:

kaçamak olarak ya da barilla tam buğday yiyoruz arada ama normalin tadı olmaz tabii, eskiden her gün evde olan şeyi haftada 1 falan yiyince garip oluyo tabii ama sağlık olsun.. makarna masum zaten beyaz pirinç en kötüsü ama dikkat etmek lazım naparsın:5:

çok çok çok teşekkür ederim redlaytım :71::70:

bu akşam için

*semizotu yemeği
*makarna(salçalı sarımsaklı)
*tavuk ciğeri sotelicem
daha ne olsun dimi Allah bereket versin

-bol kimyonlu köfte (teflonda)
-salata ya da yoğurt

Hamsi yokmuş sardalya aldım...

hamsinin de mevsimi geçiyor tabii artık, yarın evde olursam akşama alayım ben de:5:

bu akşam için

*semizotu yemeği
*makarna(salçalı sarımsaklı)
*tavuk ciğeri sotelicem
daha ne olsun dimi Allah bereket versin

yeter de artar bile :1: tavuk ciğeri hatırlattığın iyi oldu bu arada, alayım ben de çeşit olur:34:

kaynanam ne yaptıysa o bu akşam onda misafirlikteyiz yani kesin lahana sarması vardır oğlu çok seviyor:60: :nazar:

patates püresi, kanat ( daha önce hiç yapmadım eşim severmi bilmiyorum bagette olabilir ) kızartınca çok yağlı oluyor sonra miğdesini rahatsız ediyo nasıl pişirsem acep.
beyaz lahana kıvırcık mor lahanadan oluşan salata ve çay bundan iyisi şamda kayısı :56:

Back
X