Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yağmur Oktay ustanın bir tarifi var mantarlı.O çok güzel oluyor bir bak istersen.Altı küp küp patates.üstüne sotelenmiş mantar.
Canım google da mantar tarifleri diye arat orda cıkıyor oktay ustanın yemek tarifleri diye.Yemeğim adı mantar sote diye geciyor.
Arf aynı menüyü tutturmusuz hemen hemen :))
benimde eşim sevmiyor aksine bende kendime kadar yapıyorum..canım ben doğradıktan sonra çok küçük doğrama ama piştikten sonra minnacık kalır..bol suyla yıkıyorum tencereye koyup 10 dk haşlıyorum suyunu süzüp azcık yağ salça ve nane tuz ekleyip birazda öyle kavuruyorum. çok güzel oluyor içine sarımsak eklersen daha güzel olur
kızlar bi etsiz çiğ köfte tarifi verebilen olursa çok sevinirimnasıl yapılıyo, denemeliyim
![]()
hiç yapmadım, aslında yardım etmiştim çok uzun yoğuruluyor bulguruböle şaşıp bakakalmıştım, epey zahmetli, uğraşırsam yaparım diyorum ama tabi bilemiyorum yinede :26:
hiç yapmadım, aslında yardım etmiştim çok uzun yoğuruluyor bulguruböle şaşıp bakakalmıştım, epey zahmetli, uğraşırsam yaparım diyorum ama tabi bilemiyorum yinede :26:
sağol canım bende aratım nette öyle yaptım omu bilmiyorum ama ona benzer bişiYağmur Oktay ustanın bir tarifi var mantarlı.O çok güzel oluyor bir bak istersen.Altı küp küp patates.üstüne sotelenmiş mantar.
yarma çorbası nedir? tatlım